Persoonlijke groei Healing en reading

Energy Healing Praktijk
Aalsmeer

Je kunt in mijn praktijk terecht voor de energetische behandeling en energy healing van uiteenlopende klachten op fysiek, psychisch of spiritueel gebied. 

Energy healing is een waardevolle therapie als alternatief of aanvulling op de moderne geneeskunde. Het is een therapie voor mensen die de voorkeur geven aan een holistische benadering van hun gezondheid en welzijn. Energy healing richt zich op het achterhalen en oplossen van de oorzaken van klachten en problemen. Deze klachten en problemen vinden hun oorsprong in één of meer van onze energetische lichamen.

De healer vindt energieblokkades in de energie lichamen van de client en herstelt deze, zodat energie vrij kan doorstromen. Energy healing werkt met subtiele energieën om te genezen vanuit onze kern. 

Het zelfgenezend vermogen van de mens is opmerkelijk groot. Helaas hebben veel mensen de kennis en het vertrouwen verloren in dit zelfgenezend vermogen, daarentegen hebben ze vaak alleen vertrouwen in artsen en medicijnen. Het zelfhelend vermogen van elke persoon krijgt een kickstart door middel van energy healing.

Energy Healing Praktijk Loraine Ploemen
Loraine Ploemen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.