Persoonlijke groei Reiki en magnetiseren

Holistische coaching of Reiki behandeling
Arnhem

Wil jij graag de FLOW van het leven ervaren? Gelukkig zijn? Durven gaan voor je dromen?

Mijn ervaring is dat IEDEREEN met de juiste ondersteuning de flow van het leven weer kan ervaren. Ik ga uit van de kracht en oneindige mogelijkheden in jou, zodat jij deze ook zelf weer gaat zien en voelen.

Holistische coaching of Reiki behandeling

Afhankelijk van jouw hulpvraag stippelen we samen een passend traject uit. Op mijn site kun je lezen over mijn behandeltrajecten en vanuit welke visie ik jou zal ondersteunen. Tijdens bijna elke sessie geef ik jou ook een energiebehandeling (Reiki), om blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Mocht je dit zelf willen leren, kun je een cursus komen volgen.

YunaCare en haar cliënten

De naam “Yuna” heeft veel mooie betekenissen in verschillende talen. Zo betekent het “vermogen” in Japan en “Gouden licht” in India. Ik associeer de naam met positiviteit, kracht en mogelijkheden. Alles waar ik met mijn bedrijf voor sta. “Care” staat voor zorgzaamheid en voor de respectvolle samenwerking tijdens een behandel/coachingtraject. De sfeer is licht, fris en modern. Intuïtief, maar geen hoog “zweefgehalte”. We gaan de diepte in, maar altijd met ruimte voor luchtigheid en humor. Ik ondersteun voornamelijk hoog gevoelige, ondernemende jonge vrouwen (25-40). Maar mocht jij niet in dat profiel passen ben je net zo welkom.

YunaCare
Margriet Homma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.