Gezondheid Homeopathie

Homeopathiepraktijk voor kinderen Annemieke van Dalum
Dieren-zuid

Ik kan met homeopathie veel doen voor baby’s en kinderen die ‘niet lekker in hun vel zitten’. Voor sommige kinderen geldt dat letterlijk: ze hebben huidklachten, jouw kind heeft misschien last van “buien”, slaapproblemen, of is steeds ziek.

Ik merk soms dat ouders niet weten dat kinderen met emotionele en/of gedragsproblemen en slaapproblemen veel baat hebben bij een homeopathische behandeling.

Sommige ouders ontdekken het bij toeval. Ze laten de chronische oorontsteking van hun kindje behandelen en ze merken dat hun kind meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Dat komt omdat ik niet de oorontsteking behandel, maar het hele kind met alle problemen en probleempjes, lichamelijk en emotioneel, dus niet alleen de oortjes.

Het doel van de homeopathische behandeling is het herstellen van het natuurlijk evenwicht, lichamelijk en mentaal-emotioneel. Het mooie van homeopathie is dat bij een goedgekozen homeopathisch middel niet alleen de klacht verbetert, maar het hele kind. Het wordt rustiger, geconcentreerder, eet en slaapt beter, en het wordt gemakkelijker in de omgang.  

Kinderen hebben genoeg aan een paar korreltjes van ‘hun’ homeopathisch middel. Dat maakt homeopathie kindvriendelijk: geen vervelende onderzoeken, geen vieze pillen of drankjes, alleen een paar kleine korreltjes die zoet smaken. Het wekt soms verbazing bij de ouders dat een paar korreltjes zoveel kunnen veranderen.....

Homeopathie is kindvriendelijk en wordt (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars.

Zie ook: slaapproblemenkinderen

Homeopathiepraktijk voor kinderen
Annemieke van Dalum

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.