Persoonlijke groei Massage

Massagepraktijk Elan - Gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching
Lochem

Ik ben Beppie Witteveen van Massagepraktijk Elan, gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching.

Mijn interesse in ontspanningstechnieken is sinds 1994 aangewakkerd door een bezoek aan een informatie avond over Reiki. Sindsdien heb ik diverse cursussen massage gedaan, maar Tantra (Tao), heeft mijn hart gestolen. Ik bezit over een zeer ruime levenservaring op het gebied van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Naast de Tantra Massage verzorg ik Intimiteitscoaching op basis van de geboortehoroscoop. Dit is voor mij een belangrijk instrument, niet alleen voor de inzage in het karakter, maar ook voor het afstemmen op de persoonlijke behoefte aan veiligheid en geborgenheid.

Tantra (Tao), is een weg naar meer Liefde en Intimieit, en verbetering van communicatie binnen je relatie. Tantra is een vorm die gericht is op het (weer) leren verbinding te maken met jezelf, met de ander, door ondermeer zacht en liefdevol aan te raken.

Welkom in de nieuwe Wereld van zachtheid, ontdek, en voel meer Liefde voor jezelf en voor het Leven. Maak een reis langs de zintuigen, (her)ontdek je sensualiteit, en verbeter daarmee ook de kwaliteit van je seksualiteit.

Voel je veilig binnen de warme, respectvolle omgeving van Massagepraktijk Elan, waarin het contact met jou en je gevoel, maar ook met jouw grenzen, centraal staat.

Massagepraktijk Elan
Beppie Witteveen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.