Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Holistisch spiritueel centrum Rezonans - voor bezinning en rust - ook verhuur mogelijk
Warnsveld

Rezonans is een plaats van ruimte, rust, ontspanning, natuur en inspiratie. Een bezinningscentrum op een prachtige plek met uitzicht over de weilanden en de bossen. Al 140 jaar staat de boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap bij Zutphen en het Grote Veld.

Rezonans is een holistisch welzijnscentrum, een krachtplaats waar het nieuwe tijds bewustzijn op aarde verankerd is.

Bed & breakfast, vakantieboerderij, vakantieverblijf, groepsaccommodatie, inspirerende vergaderlocatie en natuurcamping. In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Om tijd te maken voor jezelf.

Het centrum biedt een scala van bijzonder behandelingen, diverse natuurgeneeskundige behandelingen, alternatieve geneeswijzen en andere activiteiten.

Er worden ook allerlei (creatieve) workshops georganiseerd om je even terug te trekken uit het dagelijkse leven. Je kan denken aan speksteen bewerken, mandala schilderen, intuitief schilderen, kleur-klank-vorm, klank en essence, verwen dagen, etc. etc. Even je vaste patronen loslaten. 

Kijk op de website en in de agenda voor meer informatie over de behandelingen en consulten en de data van de workshops. 

Rezonans is ook een inspirerende locatie met veel mogelijkheden voor een kleinschalige bijeenkomst of training en is een bijzondere vergaderlocatie. Er is een ruime en sfeervolle accommodatie met een vergaderzaal, atelier en een ruime, prachtige tuin met een partytent en zitjes.

Ook biedt Rezonans overnachtingsmogelijkheden voor 12 personen. Je kunt kiezen voor zelfverzorging of voor diverse cateringsmogelijkheden. De specialiteit van gastvrouw Ans de Graaf is de biologische en vegetarische keuken. 

Op de website vind je meer informatie over de mogelijkheden en activiteiten.

Rezonans
Ans de Graaf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.