Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Zenlogos - Voor een blijer en pijnvrijer leven !
Eibergen

Bij mij kunt u aankomen met lichamelijke of geestelijke klachten. Vaak hangen deze ook samen.

Ik geloof dat lichaam en geest er zijn om een goed team te zijn. Vaak is dat verstoord door veel verschillende emotionele oorzaken die belemmerend zijn voor je gezondheid en vreugde.

Mijn werk bestaat uit magnetiseren waardoor er al veel rust ontstaat en blokkades al de neiging hebben om op te lossen.

Gesprekstherapie waarbij ik je ook kan voelen. Dat is makkelijk omdat we er dan meteen op kunnen reageren.

Hypnotherapie en NLP is verweven in de behandelingen en wordt altijd in overleg met u gedaan.
Trance is heel gewoon, het komt dagelijks in uw leven voor. Het mooie ervan is dat het denken even stil ligt en er daardoor meer duidelijkheid komt over zaken die belemmeren. Natuurlijk hoort daar ook het innerlijkkind bij. 

Tijdens de sessies werk ik altijd met mijn klankschalen die extra rust geven maar ook helend zijn. Het geluid brengt mij ook naar de plekken in uw lichaam waar het hapert. Een zeer prettig samenspel tussen mijn cliënten en mij.

Het is natuurlijk de bedoeling dat u van uw lichamelijke en geestelijke problemen af komt meer vrij en gelukkig kunt zijn. Daar doe ik het voor.

Je bent van harte welkom. Wees lief voor jezelf.

Zie voor meer info mijn site en agenda.

Biografie / Over Klaas Oldegberts

Na mijn 40e heb ik mij verder ontwikkeld in het therapeutisch werk. Omdat de wens er was/is mijn gave verder uit te breiden, kwam een 4-jarige HBO opleiding "geestelijk genezer" op mijn pad. Voor mij was dit het "Ester College”, waar ik in 2007 ben afgestudeerd. Een prachtige opleiding die ik met veel voldoening heb gevolgd.

Die gave heeft voor velen een "paranormaal" aspect. Ik noem het "normaal". In de studie werd ik daarin gesterkt omdat er begrip en begeleiding was. Door een arts leerden we goede linken te leggen tussen aandoeningen en wat we voelden. Linken tussen het psychische en het lichamelijke. Prachtig!
Daarna volgden er nog een aantal studies in de vorm van NLP, hypnotherapie, regressie, innerlijk kind werk en natuurlijk medische basiskennis en vele bijscholingen. Een continu proces omdat ik ook heel veel leer in mijn praktijk, die ik vanaf 2002 heb.

Zenlogos
Klaas Oldegberts

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.