Vinyasa Yoga en Yin Yoga- ook voor beginners, Reiki, Personal Training, Kinderyoga

Spirit & Sports
Amsterdam

VinYasa Flow Yin Yoga Kinderyoga Ouder-Kind Yoga Privéles yoga

Yoga gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan. Yoga zorgt voor bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Bewust ademhalen en door met aandacht je lichaam te voelen, vergroot je het inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Je leert signalen van  stress en vermoeidheid eerder herkennen.

Fysiek zorgt yoga voor meer kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen. Je leert ontspannen en yoga heeft een diepere uitwerking op je energiesysteem en je zenuwstelsel. De yogahoudingen werken door op klieren, organen, bindweefsel en gewrichten en brengen je lichaam in balans. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer ruimte vrij.

Spirit & Sports geeft integrale yoga; er worden elementen uit verschillende yogastijlen gebruikt, zoals Kundalini, Vinyasa, Hatha, Yin Yang en PowerYoga. Yoga Amsterdam, locatie Amsterdam-Zuid. 

Ook voor Meditatie, Mindfulness, Reiki behandelingen, Personal Training, KinderYoga, Ouder-Kind Yoga;

Over Spirit & Sports

Sandra had een actieve levensstijl toen yoga ongeveer 10 jaar geleden op haar pad kwam. Yoga en meditatie geven haar ontspanning, meer helderheid en rust in haar hoofd – ook haar lichaam voelde zoveel lichter na een yogales.

Afgestudeerd als Juriste, maar niet helemaal happy in dit beroep, wist ze wel dat ze mensen wilde helpen, maar op welke manier daar was ze nog steeds naar op zoek. Ze heeft verschillende banen gehad op het gebied van rechten, communicatie, marketing & eventmanagement.

Haar interesse in mensen en beweging waren al vanaf jongs af aan aanwezig. Haar missie is om mensen en kinderen te helpen zich door middel van sport, yoga en beweging beter te voelen: minder pijn, meer energie en blijer. Beweging en ademhaling zijn belangrijk, Een gezond lijf is een gezonde geest. Toen Yoga op haar pad kwam beoefende ze eerst een paar jaar Kundalini Yoga en daarna ook Poweryoga, Vinyasa/Ashtanga en YinYoga. Ze geeft les onder de naam van haar bedrijf Spirit & Sports, en helpt mensen een goede balans te creëren op verschillende levels, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel.  

Ook geeft ze Reiki behandelingen. Ze houdt van haar werk en begeleidt je graag op je eigen reis! Namasté.

==========================================================================================

DIPLOMAS:

AALO, Sportinstructrice Allround; Instructrice groepslessen, Steps, Spinning, Fitness, Total Bodyshape, Aerobics.

Docente (Kinder)Yoga in Amsterdam, Dolfijn Wellness, met een combinatie van kinderyoga en kindercounseling.

Bootcamp Mommy (2b), voor zwangeren en net bevallen dames.

Skilerares, Tiroler Anwarter (TSV) , privéles en groepen, volwassenen en kinderen in Oostenrijk.

Workshop Yoga - 'Fullseven system, fullseven chakra's, Hymalayan Kundalini Kriya;

Yin Yoga teacher training - Arhanta Yoga Ashram 

REIKI I, Justin Peach.

REIKI II, Justin Peach.

EHBO/AED opleiding volwassenen/kinderen/baby's;

Gecertificeerd Funktioneel Trainer;

Nederlands Recht, specialisatie Informatierecht, Mediarecht, Merkenrecht, Intellectuele Eigendom, Auteursrecht, Vrijheid van meningsuiting;


Spirit & Sports

Sandra Van Donkersgoed

Sassenheimstraat 62-2
1059 BK Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

    Yoga Alliance
Vinyasa Yoga en Yin Yoga- ook voor beginners, Reiki, Personal Training, Kinderyoga