Creatieve Ochtenden, boetseren, beeldhouwen en tekenen

Oer-sprong ~ broedplaats voor levensKunst
Winterswijk Woold

Op de CREATIEVE OCHTENDEN bied ik je de mogelijkheid om te leren werken in klei, steen en kleurpotlood. In een kleine groep je creativiteit ontwikkelen op een heerlijke plek midden in de natuur. Met als omlijsting een korte meditatieve afstemming.

De Creatieve Ochtenden vinden plaats op dinsdag en donderdag in de even weken. Van 9.30 tot 12.30 uur. We werken in kleine doorlopende groepen tot 8 personen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je kunt ontspannen en opladen in de gezellige sfeer en je im je eigen tempo ontwikkelen in een vertrouwde groep.

 

Ik help je bij het speels verkennen van verschillende natuurlijke materialen zoals steen, klei en kleurpootlood. Ik moedig je aan om te experimenteren met vrije organische vormen en reik je de benodigde technieken aan om je idee om te kunnen zetten in een beeld. Ik begeleid je bij het vinden van inspiratie, bij het omzetten van je ideeën en bij de innerlijke processen die op gang komen.

 

Op onze prachtige plek midden in de natuur staan zowel de sfeervolle atelierruimte als ook de werkplaats met zijn frisse kleuren tot onze beschikking. En bij mooi weer kan natuurlijk ook heerlijk buiten gewerkt worden. Verder ben je welkom om zowel in de Beelden- en Bezinningstuin als ook op de kronkelpaden van ons bos al wandelend de stilte op te zoeken. We beginnen en eindigen ook samen altijd met een moment van stilte, wat eenvoudige yoga- of healing tao oefeningen. 

Tarief/Prijs
€ 75,00

Prijs voor 3 ochtenden à 3 uur, € 30 voor een enkele ochtend.


Oer-sprong ~ broedplaats voor levensKunst

Winterswijk Woold

Creatieve Ochtenden, boetseren, beeldhouwen en tekenen