2-daagse leergang Begeleiden bij Burn-out en Stress 9 en 30 juni as

Flow-Wolf
Zutphen

300 professionals gingen je voor en maken gebruik van deze methode Kijk voor informatie op uitjeburn-out en klik door naar professional.

2-daagse leergang Begeleiden bij Burn-out en stress 9 en 30 juni 2023

1 op de 5 werknemers raakt burn-out.. Er zijn te weinig gespecialiseerde begeleiders. Voor jou misschien een kans om jouw begeleiding met een dienst uit te breiden.

Door middel van de 2-daagse leergang wordt sinds 2005 een effectieve methode overgedragen aan professionele begeleiders. 

Doel van de opleiding

Het doel van de opleiding is om professionele begeleiders te leren hoe zij mensen met stress of burn-out hieruit kunnen begeleiden en zo mogelijk ook (weer) voldoening (Flow) in het werk te laten ervaren. Er is aandacht voor een duurzaam resultaat. Tijdens de leergang wordt theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld.. Je leert vervolgens een gestructureerd stappenplan in te zetten, waarbij het gaat om maatwerk. te leveren voor de coachee. Daarnaast leer je te communiceren met oa huisartsen, arbo-artsen of  hr-managers. Na afloop van deze opleiding kun je meteen zelfstandig aan de slag met de methode en het werkmateriaal. Je krijgt een levenslange licentie om gebruik te maken van het omvangrijke werkmateriaal voor de individuele begeleiding van coachees. 

Ik hanteer een introductiekortingsactie, speciaal voor de leden van bewust achterhoek. Ieder lid krijgt bij aanmelding vóór 7 april 2023 €375,-- euro ex btw korting. Dat wil zeggen dat je voor de 2-daagse leergang, de uitgebreide syllabus, al het werkmateriaal en een levenslange licentie krijgt om voor jouw individuele begeleiding gebruik te maken slechts 1.100,-- euro betaald. Dit bedrag verdien je al met 1 traject terug.

Tarief/Prijs
€ 1.100,00

introductiekorting 375,-- ex btw, dus eenmalige investering van 1100,-- ex btw

2-daagse leergang Begeleiden bij Burn-out en Stress 9 en 30 juni as