Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13jul 2024
Egyptische Godinnenkracht in jouw vrouwenlijn

Feelingfeelings
Den Hoorn

Egyptische Godinnen in jouw vrouwenlijn. Voel jij je verbonden met het oude Egypte en haar wijsheid? In deze workshop ga je de energie van Hathor, Isis, Sekhmet en Ishtar onderzoeken in je vrouwenlijn. Beleef via je voormoeders deze godinnenenergie.

Het Godinnenfestival is een kleinschalig en spiritueel festival van en voor vrouwen en is ontstaan vanuit de behoefte om elke vrouw te laten herinneren dat zij Godin is.  

Vanaf 13.30u is er een sprankelende vrouwenlijnopstelling door Lianne Kortleve en Jessica Bosman. Zij beiden werken ieder op hun eigen manier al jaren met vrouwen, voor vrouwen. Lianne d.m.v. vrouwenlijnopstellingen en groeps- en individuele begeleiding. Jessica middels vrouwencirkels in huiselijke kring. Samen bundelen ze hun magie en presenteren: 

Egyptische Godinnen in jouw vrouwenlijn. Ben jij nieuwsgierig naar de kracht van Egyptische godinnen? Voel jij je verbonden met het oude Egypte en haar wijsheid?   Tijdens deze workshop gaan we de energie van Hathor, Isis, Sekhmet en Ishtar onderzoeken in jouw vrouwenlijn. Voel de invloed en hun kracht. Beleef via je voormoeders hoe deze godinnenenergie jou kan inspireren.

In de workshops, 1-op-1 sessies, marktkraampjes, vegan food, magische muziek en een groep mooie zielen bij elkaar willen we jouw Godinnen bewustzijn aanspreken. Steeds op een nieuwe manier, maar altijd in verbinding met de Godin, ook ín jou. Omdat we al langer weten: we hoeven ons niet langer klein, onzichtbaar en in te houden. Het is tijd, nu meer dan ooit, om de Godin in onszelf (nog  verder) te laten ontwaken. Een dag hier volledig in ondergedompeld te worden, doet je (opnieuw) herinneren aan jouw magie en zie je deze magie ook weerspiegelt in elke vrouw. Laten we elkaar vieren, supporten en upliften. Het oude voorbij. Dat is waar Het Godinnenfestival voor staat.

Informatie

13 jul 2024 | Godinnenfestival, 3 workshops naar keuze. workshops, 1-op-1 sessies, marktkraampjes, vegan food, magische muziek en een groep mooie zielen bij elkaar willen we jouw Godinnen bewustzijn aanspreken.
13.30 - 14.30
85,00 Dit is het tarief voor het festival waar je s middags kunt laven aan de vrouwenlijnopstelling met de

Waar?

locatie Kinderopvang ZON!
Lookwatering 62
Den Hoorn

Contact

Egyptische Godinnenkracht in jouw vrouwenlijn

Wat doe ik nog meer?

Janna de Weerd
Acupunctuur
Praktijk Free Flow - Acupunctuur en Massage
Janna de Weerd
Malden
Bij praktijk Free Flow kunt u terecht voor traditionele Chinese geneeswijzen en acupunctuur. Samen met mijn patiënten werk in aan gezondheid. Dit door middel van acupunctuur en massage.
Feelingfeelings
Familie- en systeemopstellingen
Voor Vrouwen en Moeders: Vrouwenlijnopstellingen, Familieopstellingen, werken met het Medic
Feelingfeelings
Monster
Lianne Kortleve biedt gezinsbegeleiding en psychosociale begeleiding voor mensen vanaf 16 jaar die zich op zoek zijn naar zingeving en de diepere oorzaak van wat als probleem wordt ervaren. Het woord Verbinding staat in de begeleiding centraal
Carolien Hoogendoorn Theatermaker
Theater
Carolien Hoogendoorn
Carolien Hoogendoorn Theatermaker
Den Haag
Theater. Zelfvertrouwen. Persoonlijke ontwikkeling. Authenticiteit.
Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Energetisch werk
Zelf - bewust - leven: coaching, lezingen, workshops
Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Oegstgeest
Mijn visie: Wereldvrede. Mijn missie: Mensen te helpen zichzelf te helpen. Ik begeleid je naar inzicht over jezelf, je motivaties en doelen. Je wordt je bewust van je eigen kracht en hoe je de regie over je leven, gezondheid het geluk kunt nemen.
Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
12okt
Workshop
Bewustzijnstraining 'Zien zonder Ogen'; 2-dagse intensieftraining
Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Leiden
Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Het verruimt het bewustzijn en versterkt de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel. Dit is een 2-dagse training voor meer verdieping.