Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21nov 2023
Open Floor dansmeditatie - volg je dans van binnenuit - NIEUW in Noordwijkerhout

Open in Beweging - Corrie Drijver
Noordwijkerhout

If you have a body you are a dancer.. oftewel iedereen kan bewegen en dansen en is welkom op de Open Floor! Lang niet gedanst? Kom een keer meebewegen je hebt geen ervaring nodig. We dansen 2x per maand op dinsdagavond.

Op de Open Floor ben je van harte welkom om in alle vrijheid te bewegen zoals jij wilt. Op verschillende soorten muziek en thema's dans je jouw eigen vrije dans. Je voelt door de muziek en begeleiding, van binnenuit wat er door je heen wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes, er is geen goed of fout en je hebt absoluut geen ervaring nodig. We dansen twee keer per maand op dinsdagavond in de ruime, sfeervolle zaal van Centrum Heal Jezelf in Noordwijkerhout. Een keer meedoen? Je bent van harte welkom!

 

Informatie

21 nov 2023 | 2x per maand op dinsdagavond, zie website voor alle data, parkeren op eigen terrein
19.45 - 21.30
19,00 Minimaal 3x dansen 48 euro, losse dans 19 euro

Waar?

Centrum Heal Jezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout

Contact

Open Floor dansmeditatie - volg je dans van binnenuit - NIEUW in Noordwijkerhout

Wat doe ik nog meer?

Open in Beweging - Corrie Drijver
11jan
Open les
Open Floor dansmeditatie Oegstgeest - volg je dans van binnenuit -
Open in Beweging - Corrie Drijver
Oegstgeest
If you have a body you are a dancer.. oftewel iedereen kan bewegen en dansen en is welkom op de Open Floor! Lang niet gedanst? Kom een keer meebewegen je hebt geen ervaring nodig. We dansen wekelijks op donderdagavond.
Nienke van der Veen
Kristallen en (Edel)stenen
Centrum Celestien - Kristallen & healing
Nienke van der Veen
Nijmegen
Celestien, ook wel de Engelensteen genoemd, is een kristal dat prachtig werkt bij hooggevoeligheid. Het vormt een brug tussen hemel en aarde, helpt met het verkrijgen van nieuwe inzichten, ruimt ongewenste energieën op en brengt licht in het donker.
Nienke van der Veen
Craniosacraal therapie
Biodynamische craniosacraaltherapie en visceraaltherapie
Nienke van der Veen
Nijmegen
Craniosacraal therapie is een vorm van lichaamsgerichte therapie waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Door zachte aanraking van luisterende handen kan je lichaam met eigen oplossingen komen om blokkades op te lossen.
SolidWP - Roelinde Brons
Grafisch- en Webdesign
WordPress Support en Onderhoud
SolidWP - Roelinde Brons
Ede
Wil je geen zorgen over de technische kant van je website? Of heb je vragen over je website waar je al een tijdje mee rond loopt? Ik ben gespecialiseerd in WordPress Onderhoud en Support. Mail of bel me gerust.
Natuur Geneest
Natuurgeneeskunde
Voedingsdeskundige/ darmtherapeut
Natuur Geneest
Amersfoort
Gezondheidsklachten hebben bijna alles te maken met voeding. Vaak zijn we ons niet bewust met wat we eten en hoe ons lichaam hierop reageert. Ik help je om samen met jouw de oorzaak van je klachten te achterhalen en hierop je eet/ leefpatroon aan
Open in Beweging
Coaching - Diverse Coaching
Danscoaching
Open in Beweging
Leiden
Bij deze vorm van lichaamsgerichte coaching wordt het gesprek afgewisseld met fysiek in beweging komen. Op die manier versterken het verbale en non-verbale elkaar. Dit brengt bewustzijn, inzicht en een antwoord op de door jouw geformuleerde coachings
Open in Beweging
Dans & Beweging
Open Floor dansmeditatie - regio Leiden & Bollenstreek
Open in Beweging
Noordwijkerhout
Op de Open Floor is iedere (dans)er welkom! Op verschillende soorten muziek en thema s dans je jouw eigen, vrije dans en kun je voelen wat er van binnenuit in beweging wil komen. Ik geef groepslessen en individuele sessies in Leiden & de Bollenstreek