Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19mrt 2023
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release

Nova-Vie
Voorhout

Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BR

Het lichaam onthoud wat de geest vergeten is.
Onze hersenen zijn in staat traumatische en negatieve ervaringen weg te stoppen naar ons onderbewuste.
Dit proces wordt ook wel het coping mechanisme of overlevingsmechanisme genoemd. Gelijktijdig slaat het lichaam de spanning die vrij komt tijdens de ervaring op.
Zowel je hersenen als lichaam doen dit om jou te beschermen, ze doen dit in situaties wanneer jij niet in staat bent de ervaring te verwerken.
Het wordt dus weggestopt voor een later moment. We kunnen dan ook voor een hele lange periode doorgaan met ons leven zonder ook maar ergens last van te hebben. Een scala aan vage klachten zijn vaak de eerste signalen van je lichaam die om hulp vraagt .

Ademwerk en BRTT sessies kunnen jou helpen om van vage klachten af te komen en pijnlijke gebeurtenissen, trauma’s en angstige overtuigingen te verwerken.

Het ademwerk gaat in eerste plaats over bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust van bent kan je doorvoelen en integreren. Door je ademhaling tijdens een ademsessie te verbinden stap je een proces in, waarbij dat wat in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent en geeft je letterlijk en figuurlijk meer ademruimte. Hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit en herstel je de mentale en fysieke balans

Informatie

19 mrt 2023
14.00 - 17.00
45,00

Waar?

Voorhout

Voorhout

Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!
Nova-Vie
24mrt
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Praktijk de Handreiking
Energetisch werk
Praktijk de Handreiking - voor Luisterkind , Reiki , Access Bars - wees welkom!
Praktijk de Handreiking
Zelhem
Praktijkdehandreiking - Reiki - Luisterkind - Access Bars
Nova-Vie
Vrouwenwerk
Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!
Nova-Vie
09apr
Evenement
Volle Maan vrouwencirkel
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30