Blotevoetenwandelingen en persoonlijke coaching

OnMyFeet Blotevoetenwandeling
Nijmegen & Meteren

Doe je schoenen uit en trek jezelf aan. Tijdens de blotevoetenwandelingen begeleid ik je graag en daag ik je uit om jezelf open te stellen.

Een OnMyFeet blote voeten wandeling

Op blote voeten lopen is inmiddels een actieve bezigheid geworden, veel wandelaars trekken er op uit met de blote voeten. OnMyFeet Blotevoetenwandeling organiseert nu ruim 4 jaar wandelingen voor verschillende gezelschappen. Onze deelnemers zijn behoorlijk onder de indruk. Het buiten je comfort zone stappen kan je helpen bij het zoeken van antwoorden op je levensvragen die je tijdens je reis tegenkomt.


Meewandelen?

Onze blote voeten wandelingen zijn veel meer dan een ochtendwandeling of natuurwandeling. In een prachtige omgeving draait alles om contact en bewust voelen van alles om je heen.

Met een aantal wandelaars lopen we een 3 tot 4 kilometer. Tijdens de wandeling gaan we opdrachten uitvoeren en lopen we met elkaar langs natuurgebieden. Zo zijn we met elkaar in gedachten en opzoek naar antwoorden van levensvragen die ons bezig houden. Contact met de aarde, jezelf en je medemens staan hierin centraal.


Meer weten?

Wil je meer lezen over de blotevoetenwandelingen en coaching door Annelies, klik dan op de website in het profiel hiernaast. 


Tweedaagse blotenvoetenwandelingen
Er worden naast losse wandelingen ook 5 keer per jaar 2-daagse Blotenvoetenwandelingen georganiseerd, in kleine groepen van niet meer dan zes deelnemers.


Wandelagenda

De data van de blotenvoetenwandelingen met een groep vind je op de website (klik in het profiel hiernaast). Ze worden ook regelmatig gedeeld hier in de agenda op de Bewust Nijmegen website. 

 

Over OnMyFeet Blotevoetenwandeling

In hart en nieren ben ik een natuurmens. De natuur heeft mij al veel inzichten gegeven op het gebied van levensvragen.

Voeten hebben me altijd geboeid. Dit jaar is mijn 35-jarig jubileum voet -en schoenkundig pedicure. Door mijn opleiding voetreflex masseur heb ik meer inzicht gekregen in het zelf genezend vermogen.

Liefdevol, empathie, enthousiasme en doorzettings-vermogen zijn woorden die mijn persoonlijkheid omschrijven. Avontuurlijk en je kind voelen, zijn essentiële eigenschappen die dicht bij mij staan.

“Een pad ontstaat door erop te lopen”
(Zhuang Zi – Chinese dichter)

Tijdens de blotevoetenwandelingen begeleid ik je graag en daag ik je uit om jezelf open te stellen. Ook als je meerdere keren hebt meegelopen is iedere wandeling weer uniek en ervaar je nieuwe inzichten.

Tijdens de wandeling worden al je zintuigen uitgedaagd. Je lichaam zal zich openstellen voor dat wat komt. Gezamenlijk is er ruimte en tijd om dit met elkaar te delen.


OnMyFeet Blotevoetenwandeling

Annelies van den Bogert


Nijmegen & Meteren

Blotevoetenwandelingen en persoonlijke coaching