Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Merel Eveleens Coaching & Begeleiding
Loon op Zand

Bijzonder aan coaching bij Merel is dat zij je mee naar buiten neemt de Loonse en Drunense Duinen in, om letterlijk stappen te zetten, een frisse kijk te krijgen en op zoek te gaan naar de wijsheid die de natuur biedt. Je krijgt een aanbod op maat.

Merel Eveleens helpt met veel passie mensen keuzes te maken op gebieden die zij belangrijk vinden, zodat ze meer energie overhouden en meer balans ervaren. Zij doet dat d.m.v. coaching in en met de natuur, optellingswerk, lichaamsgerichte oefeningen, Reiki en Body Drum Release.  

Klanten komen bij haar met vragen als: Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe ga ik mijn dromen waarmaken? Waar te beginnen en waar haal ik de tijd vandaan? Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik mijn ambities waarmaken? Hoe houd ik alle ballen hoog? Hoe ga ik beter voor mezelf zorgen?

Bijzonder in de aanpak van Merel Eveleens Coaching & Begeleiding is dat zij je mee naar buiten neemt de Loonse en Drunense Duinen in, om letterlijk stappen te zetten en je horizon te verbreden, een frisse kijk te krijgen. De wijsheid van de natuur biedt zoveel symbolen om je duidelijkheid te geven en tot de kern van zowel je vraagstelling als jezelf te komen!

Aan het einde van een coachtraject (na een vrijblijvende kennismaking volgen meestal 2 tot 5 sessies), heb je inzicht, overzicht en een concreet plan om je behaalde resultaat vast te houden en uit te bouwen. Want bij afronding van het traject, heb jij je doel al bereikt!

Over Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Mijn naam is Merel Eveleens, van het bouwjaar 1982. Coach, moeder, partner, zus, vriendin, medemens en ondernemer. Ik ben passievol, gedreven, optimistisch en ook vaak stil en luisterend. Soms ben ik wat ongeduldig, omdat ik precies weet wat ik wil. "Kwetsbare kracht" is wat mij typeert. Ik ben graag samen en ook graag op mezelf. Ik ervaar ontzettend veel liefde in het leven: liefde die ik krijg en liefde die ik geef.

In de natuur kom ik tot mezelf, ben ik makkelijk in balans. Al pratend, maar soms ook in stilte dwalend. De schoonheid en verrassingen in me opnemend. Als geboren Haarlemse wendde ik me vaak tot de zee (en nog steeds doe ik dat graag), maar sinds ik in Noord Brabant woon, zijn de bossen, vennen en de Duinen heel vertrouwd geworden.

Professioneel: In 2004 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker, ik ben werkzaam geweest in het algemeen maatschappelijk werk, in de gesloten jeugdzorg en bij Veilig Thuis. Omdat de protocollen en het veranderend werkveld mij niet meer pasten, ben ik meer en meer mijn droom gaan leven. Namelijk als zzp'er rondkomen van mijn eigen coachprakijk. In 2011 ben ik afgestudeerd als lifecoach bij het Atma-insituut. Sindsdien heb ik daar diverse verdiepende trainingen aan toegevoegd. In 2018 heb ik de ReikiMaster-Graad behaald.

Mensen helpen is voor mij een belangrijke manier om mijn passie te leven en bewustzijn & liefde te delen.


Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Merel Eveleens

Juweelstraat 23
5175 TB Loon op Zand

Lid van beroepsvereniging

Merel Eveleens Coaching & Begeleiding