Diverse werkruimtes voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers

Centrum De Gouden Driehoek
Enschede

Centrum De Gouden Driehoek bestaat uit diverse werkruimtes die ideaal zijn voor zelfstandig ondernemers, zzp’ers, met of zonder holistische visie. Samenwerken, en deskundigheid staan hierbij centraal. 

De Gouden Driehoek

Wanneer je de kristallen Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal bij elkaar plaatst genereren ze een optimale positieve energiestroom. De energie van deze drie stenen sluit zo goed op elkaar aan dat deze combinatie de naam ´De Gouden Driehoek´ heeft gekregen.  Deze drie stenen samen kan je op diverse manieren toepassen. Je kunt ze bij elkaar zetten in een ruimte, verwerken in sieraden of in het water leggen voor een helende drank.  Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts samen zorgt onder andere voor rust, balans en harmonie.

Centrum De Gouden Driehoek

  • is een multidisciplinair centrum waar zelfstandig ondernemers prettig werken, eventueel samenwerken en waar nodig elkaar versterken. 
  • is een centrum waar professionaliteit en deskundigheid samenkomen vanuit gevarieerde invalshoeken
  • is een centrum waar het welzijn van de cliënt of klant op de eerste plaats staat en waar nodig onderling wordt doorverwezen
  • is een plek waarbij verbinding en respect hoog in het vaandel staan 

Het betreft een complementaire centrum, reguliere en alternatieve zorgaanbieders die elkaar versterken in hun vakgebied.  

Zie ook de website: Centrum De Gouden Driehoek

Over Centrum De Gouden Driehoek

Mijn naam is Besna Son en ik ben de vrouw achter Sonergie Praktijk!

Hoe het allemaal begon...

In het verleden ben ik werkzaam geweest in de reiswereld. Op reis kwam ik in aanraking met diverse soorten massages. Ik onderging ze, voelde de effecten ervan en ik besloot om door cursussen en opleidingen me het massagevak eigen te maken. In 2004 volgde ik op reis mijn eerste cursus, namelijk de Indiase Hoofdmassage. Terug in Nederland besloot ik mij om te laten scholen. Nu heb ik een praktijk sinds 2009 en beheers ik diverse disciplines. Ook geef ik mijn kennis door via workshops of cursussen. Ik masseer in mijn praktijk, maar ook bij bedrijven en instellingen. Ook ben ik regelmatig te vinden op evenementen of beurzen in het hele land. Alles kan op maat. Het is heerlijk en heilzaam om gemasseerd te worden of om te masseren. 

In mijn praktijk

Mijn klanten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat.Juni 2019 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut op de HvNA in Arnhem. Ik zet inmiddels disciplines als Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Voeding en Lichaamstherapie succesvol in om cliënten op een natuurlijke wijze op weg te helpen naar meer gezondheid.


Praktijk Sonergie

Besna Son

Klaaskateplein 71
7523JZ Enschede

Diverse werkruimtes voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers