Evelanx fysiotherapie

Evelanx Fysiotherapie
Culemborg

De aanleiding van mij specifieke aanpak van de fysiotherapie is dat ik binnen de "normale" fysiotherapie  mij vaak te beperkt voelde. Had ik vaak het gevoel: "Was eerder gekomen, dan had u minder en minder lang klachten gehad." Regelmatig voelde ik mij het paard  dat achter de wagen gespannen was. 

Evelanx kan het verschil maken tussen meer of minder goed functioneren in het dagelijkse leven, meer of minder goed "mee kunnen komen". Want: een betere conditie geeft u meer bewegingsruimte om mee te doen aan activiteiten die belangrijk zijn voor u. 

Vooral bij chronische aandoeningen of bij herstel na een zware operatie, kan extra aandacht aan uw lichaam u die bewegingsvrijheid geven. 

Om die bewegingsruimte te houden ondergaat men soms een knie-, heup- of schouderoperatie. Door een goede voorbereiding op die operatie, ook gericht op de revalidatie er na, heeft u een grotere kans op een voorspoedig herstel. Ook hierin kan Evelanx veel betekenen.

Mijn paradepaardje is de Bewust Buiten Beweeggroep. In een beschutte tuin oefenen ouderen, hun balans, coördinatie en spierkracht. 

Wanneer u gewoon, gezond wil bewegen, een helpende hand wil om bewegingsklachten op te lossen of te verminderen, dan bent u van harte welkom nader kennis te maken.

Tot dan, Evelien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Evelanx Fysiotherapie


Evelanx Fysiotherapie

Evelien van Wiggen

Multatulilaan 1
4103NM Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Evelanx fysiotherapie