OostWestWelzijn

OostWestWelzijn
Diemen

Een unieke manier van trainen. Oosterse gymnastiek. Met aandacht op zoek naar de lichamelijke kracht en flexibiliteit, de emotionele balans en de gewenste rust in je hoofd.  o.l.v. Matty Mandersloot.

Matty: "Veel sporttrainingen zijn gericht op een betere conditie, meer kracht of het verfraaien van je uiterlijk. Wetenschappelijk onderzoek naar de ultieme training blijft in ontwikkeling. Via internet en tv wordt je overdonderd door de nieuwste methodes en beste middeltjes om mooier, slanker, gezonder, sterker of mindfuller te worden.
Ik heb van 1988-2002 in de westerse sportwereld en fitnessindustrie getraind en gewerkt. Sinds 2000 is mijn visie op het vergroten van welzijn verrijkt met oeroude Oosterse wijsheden. 
Na 2 jaar westerse medische basis (geneeskunde) gestudeerd te hebben stapte ik over naar Traditional Chinese Medicine TCM (of TCG in het Nederlands), master acupunctuur. Ik beoefende Tai Chi, Chi Kung (Qi Gong), Kum Nye en meditatie. Ik leerde een ontspannen vorm van kracht kennen. Ik kreeg meer stabiliteit en soepelheid in bewegen. Ik ervaarde meer rust, helderheid van geest en emotie. Mijn ademhaling werd dieper en ruimer, ik kreeg meer energie. Nog steeds! Het gebruik van die Oosterse technieken in je dagelijkse bewegingen bevordert je welzijn. Ik snap waarom deze oeroude technieken en oefeningen nog steeds staan als een huis!"

OostWestGym  - Oosterse gymnastiek met Westerse nuchterheid

OostWestMeditatie - vanuit beweging naar stilte 

OostWestCompleet - een totaal programma van 5 trainingen en een individuele sessie (De eerstvolgende start wordt vermeld in de Agenda van deze site. 1-Malige deelame of proeftraining mogelijk).

U bent van harte welkom om een introductietraining te komen doen. Reserveer uw training via mobiel of de website.

Over OostWestWelzijn

Hoe fijn is het om met simpele technieken en oefeningen die je overal kunt uitvoeren je houding en energiebalans te verbeteren en heel veel ongemakken te voorkomen?

Ik kan uit ervaring zeggen dat Confucius gelijk had toen hij zei "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life". Ik doe waar ik van hou; ik leer je technieken in bewegen en mediteren die jou kunnen helpen. Ik geef je tijd en aandacht. Ik bied acupunctuur, beweging en meditatie ter verbetering van jouw welzijn.

De basis van mijn manier van trainen en lesgeven ligt in 30 jaar ervaring; turbulente jeugd, topsport, mijn sportschool (H88), opleidingsinstituut, studie (westers medisch en traditioneel oosterse geneeswijze /acupunctuur), mijn pad langs zijns-oriëntatie en mindfulness en mijn leerschool in de Chi Kung (Qi Gong) en Kum Nye.

Je bent welkom in mijn Praktijk & Trainingsruimte OostWestWelzijn.


OostWestWelzijn

Matty Mandersloot

Diemerkade 53
1111AC Diemen

Lid van beroepsvereniging

OostWestWelzijn