Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat

Ik geef coaching bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.

Stresshantering, Burnoutbegeleiding en Coaching

Ik coach je graag bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.

Iedereen heeft te maken met tegenslagen, drukte en stress.  Enige spanning is gezond en prettig. Dat daagt je uit om te groeien en geeft het gevoel dat je leeft. Het kan energie geven. Als spanning lang aanhoudt, of te intensief is, kan de balans verstoord raken.

Mijn begeleiding is gericht op herstel (fysiek en psychisch) en het bereiken van een vernieuwd evenwicht. We onderzoeken de manier waarop je omgaat met situaties, en vooral met je gedachten en gevoelens daarover. Essentieel is het (her)ontdekken van je wezenlijke drijfveren zodat je je leven en werk daar weer op af kunt stemmen.

Ik maak veel gebruik van de focusmethodiek in mijn werkwijze. Focussen biedt handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het helpt om de gevoelens en wijsheid in jezelf te zien en effectief in te zetten. Je gaat je meer thuis voelen in jezelf. Je oefent ook in de basisaspecten van mindfulness; aandachtig en mild leren observeren van je denken en voelen.

Relatiebegeleiding kan onderdeel zijn van de begeleiding zijn als dat nodig is. Voor meer informatie over relatiebegeleiding of individuele coaching kun je mijn website bezoeken.

Voor meer informatie of contact; bezoek mijn website of neem contact via telefoon of mail.


Aangesloten bij:
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland

Over Balans in Werk en Leven

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.


Balans in Werk en Leven

Mirjam van den Anker

Lingedijk 69
4155 BC Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat

Lid van beroepsvereniging

Balans in Werk en Leven