WillsKracht Personal Trainer en Leefstijlcoach

WillsKracht
Aalten

WillsKracht zet je in beweging. In beweging komen kan om vele redenen een uitdaging zijn. Laten we het samen doen!

WillsKracht helpt jou op enthousiaste, motiverende en tegelijkertijd liefdevolle wijze goed voor jezelf te zorgen door je letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten:

Personal training en coaching: Wil jij graag een betere conditie en/of een strakker, sterker of slanker lichaam, maar vind je het lastig om jezelf te stimuleren? WillsKracht is er om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen, zodat jij het beste uit jezelf zult halen. Naast training helpt Willeke door middel van haar positieve instelling en aandachtige wijze van coaching bij het realiseren van je doelstellingen zoals gewichtsverlies en/of een vitaler lichaam. 

Core stability circuit groepslessen: Een sterke core dient als basis voor een sterk en gezond lichaam. Door die basis te leren voelen en te trainen sta je steviger in je schoenen, ben je meer in balans en bewuster van je eigen kracht. De core stability training doen we samen ieder op zijn of haar eigen niveau.

Yin Yoga: Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Een prettige en welkome tegenhanger van ons vaak snelle en met veel prikkels gepaard gaande Yang levensstijl. Tijdens de Yin yoga les komen mindfulness, ontspanning, mobiliteit, versoepelen van bindweefsel en stimulatie van levensenergie samen. Yin Yoga geeft ruimte, laat voelen, verkent je fysieke grenzen en ontspant.

De oprichtster van WillsKracht Willeke is er als persoonlijk trainer, coach en docent voor jou om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen, zodat jij het beste uit jezelf zult halen.

 

 

Over WillsKracht

Mijn naam is Willeke Kremer. In 2015 startte ik mijn bedrijf WillsKracht. Mijn visie was, en is nog steeds, heel helder: ondersteuning en motivatie bieden aan diegenen die fitter, slanker en/of gezonder willen worden.
Iedereen is anders. Iedereen heeft eigen wensen en doelstellingen. Wat we gemeen hebben is dat we gezond willen zijn en ons goed willen voelen. Fitheid en leefstijl hebben een enorm grote invloed op hoe je je voelt.

Ik heb met mijn jarenlange ervaring in de fitness branche veel kennis verkregen over sport, beweging, voeding en ontspanning. Ik ben zelf een gedreven sporter, Yin Yoga liefhebber en ik hou van gezelligheid en lekker eten. Ik heb daarin een gezonde balans gevonden en laat ook jou graag ervaren dat gezond eten en bewegen een plezierig onderdeel van je leefstijl kunnen worden!

Op mijn eigen zonnige wijze breng ik je in beweging, moedig ik je aan en geef je vertrouwen waardoor jij de volgende stap in je ontwikkeling of naar je doelstelling durft te zetten. Zo werk jij uiteindelijk zelf met jouw eigen wilskracht naar een oplossing en duurzame positieve verandering.

 


WillsKracht

Willeke Kremer

Haartseweg 7D
7121 LA Aalten

WillsKracht Personal Trainer en Leefstijlcoach