Reiki en handmassage aan huis. Een moment van ontspanning in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Rijdende Reiki
Naaldwijk

Weinig energie, overprikkeld, druk in je hoofd, uit balans of gewoon even toe aan ontspanning? Onder de naam Rijdende Reiki geef ik Reikibehandelingen en handmassages aan huis. Een moment van ontspanning in jouw eigen vertrouwde omgeving!

Reiki in het kort

De Japanse karakters Rei en Ki vormen samen de betekenis Universele Levensenergie. Bij een Reikibehandeling geef ik deze energie doormiddel van handopleggingen aan je door, waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Het ontvangen van Reiki kan ervoor zorgen dat je je energieker voelt, je nieuwe inzichten krijgt en je in een positieve flow komt. Reiki kan je in balans brengen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. De energie gaat daar waar jij die het hardst nodig hebt!

Hoe voelt een Reikibehandeling?

Iedereen ervaart een Reiki behandeling anders. De één voelt warmte of juist kou, het stromen van de energie, pure ontspanning of opkomende emoties en een ander voelt nagenoeg niets. Maak je tijdens de behandeling dus niet druk over wat je wel of niet voelt; het is allemaal goed. Ontspan, stel je open en geniet!

Handmassage

Een handmassage is een moment van ontspanning dat gemakkelijk ‘even tussendoor’ is in te passen in je dag, want deze massage duurt ongeveer 20 minuten. Onderschat het effect van een handmassage echter niet; het werkt minstens zo ontspannend als een lichaamsmassage. Daarnaast zorgt handmassage voor een betere doorbloeding en soepele spieren en gewrichten.

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel neem ik gewoon mee.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Mail, bel of app me.

Over Rijdende Reiki

Mijn naam is Ilona van Zunderd. Ik woon in het Westland en ben moeder van drie kinderen.

Zolang ik mij herinner heb ik al interesse in het spirituele, maar door er vooral voor anderen te zijn en te weinig voor mijzelf, ben ik mijzelf en mijn interesses een beetje kwijtgeraakt zoals dat heet. Daarnaast zat mijn hooggevoeligheid mij dwars, maar dat wist ik niet, want ik had nog nooit van die term gehoord. Toen ik me eenmaal had ingelezen in dat onderwerp vielen er al wat puzzelstukjes op hun plek en begreep ik mijzelf en de wereld om mij heen iets beter. Na het volgen van verschillende trainingen en workshops op het gebied van hooggevoeligheid en energie werd mij duidelijk hoe gemakkelijk je energie van anderen oppikt en hoe je daarvoor af te sluiten. 

Ik kwam dichterbij de kern van wat ík wil en mijn interesse in Reiki, die altijd al sluimerend aanwezig was, werd aangewakkerd. Na zelf een aantal Reiki behandelingen te hebben ontvangen, besloot ik een Reiki cursus te gaan volgen. In juli 2019 heb ik mijn Master behaald in het Usui System of Natural Healing. Het was een mooie, bijzondere en emotionele ervaring; ik kwam weer thuis. In september 2019 startte ik met Rijdende Reiki.

Ik had mijn weg gevonden en wilde een kleine uitbreiding van mijn werkzaamheden. Een mooie aanvulling op de Reiki, die zowel los als in combinatie kon bestaan. In juni 2020 volgde ik daarom een cursus handmassage. En die massage bleek net zo fijn om te geven als om te ontvangen!

Er zijn nog zoveel interessante dingen om te leren, dus Rijdende Reiki staat voorlopig nog niet stil! Ik volg op dit moment de opleiding tot holistisch therapeut.


Rijdende Reiki

Ilona van Zunderd


Naaldwijk

Reiki en handmassage aan huis. Een moment van ontspanning in jouw eigen vertrouwde omgeving.