Take your power back

St. Always Rise and Shine
's Gravenzande

De levensenergie weer voelen, laten stromen en dingen doen die echt belangrijk zijn. Mijn passie is om mensen in hun authentieke kracht te zetten, door eigen potentieel te gebruiken.

‘Terug naar je ware natuur, prakriti’, is een holistisch, integratief, lichaamsgericht begeleidingstraject. De levensenergie weer voelen en laten stromen en dingen doen die echt belangrijk zijn. Weg van de hectiek en meer grip in jouw situatie. Groeien en gelukkig zijn, tijd maken om naar jouw innerlijk kompas te luisteren.

Dit doe ik samen met jou. Ik maak hierbij gebruik van mijn uitgebreide pallet aan coachingsvaardigheden vanuit verschillende invalshoeken, zoals lichaamswerk (fysiek), psychosociaal (mentaal en emotioneel) en helder bewustzijn (spiritueel).  'IK BEN OK en JIJ BENT OK' zoals je bent, kijken naar mogelijkheden.  

Samen kijken we:

  • waar het anders kan, en hoe het anders kan
  • wat beter bij je past. 
  • varen op je innerlijke bron of intuitie

Wil je weer in je kracht staan? Dingen doen die je echt belangrijk vindt? Ben je een gever en wil je daar meer balans in? Heb je lichamelijke klachten in buik, bekken of onderrug? Onverklaarbare emotionele klachten? Wil je inzicht in je patronen (waarom je steeds in situaties terecht komt die je niet wilt)? Of meer grip op je leven (de agenda beheerst je leven)? Ook voor vrouw gerelateerde thema’s, zoals het verwerken van een miskraam, ongewenst zwangerschap, het niet kunnen krijgen van kinderen, stiefmoederschap etc. is dit traject uiterst geschikt.ie 

Tijdens de sessies komt  het volgende aanbod: kracht van aanraking via massage, innerlijk kindwerk, traumaverwerking, healing, ademsessies,  lichaamswerk, meditatie en evt. yoni steam.

Hierbij ben ik ook tarorist. TAROT is een manier om je innerlijk leven te verkennen en maakt het onzichtbare zichtbaar. Ben je nog onzeker over iets, weet je niet hoe of wat je wilt? Ook dan biedt TAROT handvatten, omdat de informatie rechtstreeks uit je onbewuste zelf komt.

Over St. Always Rise and Shine

Ik ben Oesha Bipat, 50 jaar en moeder van een zoon. Heb zowel in het bedrijfsleven als in het vrijwillige circuit mijn ervaring en passie opgedaan om mensen te begeleiden. Sinds 1998 geef ik massages en persoonlijke begeleiding. 

Heb in het verleden gewerkt voor verschillende organisaties waar eenzaamheid, sociaal isolement, zelfredzaamheid en innerlijke kracht centraal stond, naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven.

In 1998 heb ik mijn eerste massage cursus gedaan en ontdekte watvoor impact dat kon hebben op iemands gesteldheid. Dit stimuleerde mij om in 1999 de opleiding psychosociaalwerker te volgen,waar ik geleerd heb iemand te begeleiden die zichzelf wilt helpen. Gevolgd door mijn interesse in het onderbewustzijn en transpersoonlijke heb ik later mijn specialisatie ‘Jungiaans therapie’ behaald. Omdat het nog niet volledig voelde hoe het onbewuste zich kan uitdrukken heb ik ‘Genezend tekenen’, ‘Stemcreatie’, ‘Kleurentherapie’ en verschillende massagetechnieken gevolgd. Om het geheel af te maken heb ik me verdiept in rituelen en zuiver bewustzijn volgens ´het Sjamanisme´ en ‘Uttama Yoga’. Onlangs heb ik deze aangevuld met de natuurgeneeskundige opleiding ‘Woman Soul Coach’.  Ik heb een holistische kijk op de mens en de wereld om ons heen, we zijn allen met elkaar verbonden. We leven in systemen binnen systemen en iedereen heeft een plek.  Als je weet wat jouw plek is, kun je die plaats toe-eigenen en uitdragen. Mijn missie is om iedereen die daar open voor staat kennis te laten maken met hun eigen creatieve 'secret space'. 

 


St. Always Rise and Shine

Oesha Bipat

Van Geeststraat 1
2691BE 's Gravenzande

Take your power back