Professional Organizing - Begeleiding en advies bij het creëren van orde en overzicht

OrgaNICE Yourself
Naaldwijk

Een Professional Organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Ik begeleid en adviseer bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.

Verschillende opruimsystemen geprobeerd? Of diverse systemen naast elkaar? Na een radicale poging van een heel weekend opruimen is het na een maand weer terug bij af? Je bent echt de enige niet die ‘alles’ geprobeerd heeft om orde op zaken te stellen.

Coaching, begeleiding en adviezen van een professional organizer zijn voor jou van groot belang als je:

  • Gebrek aan controle hebt
  • Gebrek aan overzicht hebt
  • Gebrek aan tijd ervaart
  • Te veel spullen hebt
  • Last hebt van keuzestress

Je krijgt begeleiding bij het creëren van rust, ruimte en overzicht op een manier die bij jou past. Ik ben er om jou te ondersteunen en adviseren naar het gewenste eindresultaat, ik ben er voor jou als inspirator en motivator en ik ben jouw stok achter de deur. 

Mijn missie: om jouw na een drukke dag te laten thuiskomen. Thuiskomen in een huis waarbij je rust en ruimte ervaart. Waar je kunt ontspannen, opladen en genieten.

Mijn doel: meer rust en ruimte in jouw huis en hoofd.

organiceyourself

Over OrgaNICE Yourself

Ik ben Fabienne Kwakkenbos-van Tongeren, 36 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en met de ambitie om het verschil te maken voor jou.

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden, ik was zelf een kei in verzamelen, uitstellen en stapelen en kan mij dus goed verplaatsen in andermans drukke levens, overtuigingen en excuses. Ik kwam er tijdens een dieptepunt achter dat ik nooit had geleerd ‘hoe’. 

Nu wil ik het jou ook graag leren. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.


OrgaNICE Yourself

Fabienne Kwakkenbos-van Tongeren

Zandhaver 12
2673 BN Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Professional Organizing - Begeleiding en advies bij het creëren van orde en overzicht