Constance Raterink Professional Organizer

Constance Raterink Professional Organizer
Amstelveen

Organiseren is geen doel op zich, echter een manier om tot overzicht te komen en een gevoel van rust en vrijheid te ervaren.

Maak het leven simpeler, het zal je verrijken!

Constance Raterink Professional Organizer , dé specialist op het gebied van organiseren en overzicht bieden van documenten, financiën, spullen en tijdsbesteding.

Is er behoefte aan overzicht, structuur, rust en ruimte?
Is er tijdwinst nodig in huis, bedrijf en in het hoofd?

  • Zijn er te veel spullen in huis zodat er onbalans ontstaat en er geen overzicht meer is?
  • Kan er niet efficiënt genoeg gewerkt worden omdat de werkplek niet goed georganiseerd is?
  • Lukt het niet de administratie op orde te krijgen, zodat er geen overzicht is op inkomsten en uitgaven?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Samen gaan we aan de slag want een opgeruimde boel geeft een goed gevoel en ik kan jou zakelijk en/of privé vooruit helpen om tijd en ruimte te bieden voor andere zaken.

Over Constance Raterink Professional Organizer

Soms zijn er momenten in je leven die je uit balans kunnen brengen, dat heb ik zelf ook eens ervaren. In die tijd merkte ik hoe moeilijk het dan is om overzicht te houden zodat er orde en structuur blijft in hoofd, huis, administratie, op het werk. Hierdoor is mijn belangstelling ontstaan voor het vak van Professional Organizer. Niet alleen vanwege mijn bevlogen aanpak, maar vooral omdat ik mensen blij wil maken door te laten zien dat zij weer rust en ruimte kunnen ervaren om weer lekker bezig te kunnen zijn met zaken die voor hen belangrijk zijn in het leven. Als professional organizer wil ik moedige mensen helpen ontzorgen door ondersteuning en coaching te bieden bij het creëren van dit proces.

Ik ben enthousiast en open, houd van aanpakken en heb snel overzicht. Moeilijke omstandigheden schuw ik niet. Op mijn rustige besluitvaardige manier gaan we samen aan de slag. Door mijn respectvolle manier van werken zorg ik dat je een toename in kwaliteit van leven ervaart.

Mijn visie is dat iedereen weer vertrouwen in eigen vermogen en overzicht moet kunnen krijgen. Door orde en rust te scheppen weer evenwicht in leven en werken te ervaren waardoor we uiteindelijk een maatschappij krijgen waarin iedereen zich beter voelt.


Constance Raterink Professional Organizer

Constance Raterink


Amstelveen

Constance Raterink Professional Organizer