Orthomoleculaire therapeut volgens de pni, Voedingscoach en Hormoonfactor trainer

Brands Balance
Drunen

Meer grip op gezondheid en vitaliteit. Orthomoleculaire therapie volgens de "klinische Psycho Neuro Immunologie", afgekort kPNI geeft inzicht in symptomen, klachten en oorzaak. Ga ook voor meer energie, goede hormoonbalans en kwaliteit van

Ga voor meer grip op jouw vitaliteit!

Als orthomoleculair therapeut volgens de klinische psycho- neuroimmunologie zijn mijn adviezen en trajecten veel diepgaander door oorzaak en klachten/symptomen beter te begrijpen en te verklaren. Een symptoom is dus meestal niet de klacht of de oorzaak. Door bio-chemische processen in ons lichaam in kaart te brengen en daarmee eventuele (hormonale) disbalansen te benoemen kan ik veel gerichter op je klacht (en) anticiperen. Voeding, beweging en eventueel tekorten van noodzakelijke stoffen aanvullen. Verder worden genetica en epigenetische factoren in ogenschouw genomen. We worden continue geconfronteerd met nieuws over voeding en beweging, de nieuwste diëten en voedingshypes. Maar wat past bij jou en helpt het om van je klachten af te komen? Het kan soms lastig zijn hierin je weg te vinden want het vraagt vaak om een bredere aanpak. Laat mij je adviseren en begeleiden naar een voor jou blijvend gezonde leefstijl zonder klachten.  Als hormoonfactor trainer ben ik ook gespecialiseerd in hormonale klachten zoals schildklierproblemen, migraine, overgewicht,  overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, huidproblemen, PMS, PCOS en diabetes type 2. Ook (chronische) laaggradige onstekingen zijn van grote invloed op ons algehele welzijn. Bij Brands Balance wordt intensief gekeken naar jou als persoon waarop een persoonlijk leefstijl- of hormoonbalansplan wordt afgestemd.  Neem contact op en vraag vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Over Brands Balance

Mijn naam is Nina Brands en ik ben gediplomeerd orthomoleculaire therapeut volgens de "klinische Psycho- NeuroImmuologie", afgekort kPNI, Gewichtsconsulent en Trainer Hormoonfactor.

Gezonde voeding, bewust eten en leven.Terug naar de basis zoals Moeder natuur het bedoeld heeft. Ik merk dat deze manier van leven je meer vitaliteit, gezondheid en energie geeft.

Het kiezen voor gezonde leefstijl geeft meer kwaliteit van leven. Het is de sleutel tot het in balans brengen van je hormonen, lichaamsprocessen en daarmee het bereiken van jouw optimale vitaliteit. Zodra jouw hormonen in evenwicht zijn voel je je gezonder en energieker. Ook kunnen hardnekkige leefstijlgerichte gezondheidsklachten verminderen of verdwijnen.


Brands Balance

Nina Brands

Laan van Tasmanië 133
5152 HV Drunen

Lid van beroepsvereniging

Orthomoleculaire therapeut volgens de pni, Voedingscoach en Hormoonfactor trainer