Body Mind Release

The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Voorhout

Body Mind Release een unieke methode die je helpt om de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht aan te pakken. Deze methodiek is snel en bewezen effectief! Binnen 6 weken sta je in je eigen kracht en geef jij je energie niet meer af!

Hoe ballast ons leven regeert! 

Wanneer het in jouw leven niet lekker loopt, dan openbaren zich vaak al snel de eerste herkenbare klachten als; spanning, stress, vermoeidheid, angst, gevoel van vastzitten en verlies van zelfvertrouwen, levensvreugde, doel en energie. Met de Body Mind Release (BMR) methode heb je snel weer hernieuwde energie, levensvreugde, doel en zelfvertrouwen om het leven te leiden dat je wenst en je vollere potentieel te leven! 

De ballast die je bij je draagt bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, programmeringen en illusies. Volgens de celbioloog Bruce Lipton bepaalt deze ballast zelfs welke ziekten en/of aandoeningen zich kunnen ontwikkelen. Als de ballast voor 95% ons leven bepaalt, dan zullen we daar iets aan moeten doen en dan kom je uit bij Body Mind Release. Niet praten, maar doen. In een individueel behandelingstraject leer jij jouw ballast stap voor stap gericht los te laten en jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Body Mind Release is breed inzetbaar en blijkt uiterst effectief bij klachten zoals: stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, negatief denken, onverwerkt trauma, somberheid en depressie, burn-out, emotionele afhankelijkheid, onzekerheid, hooggevoeligheid, slaapproblemen, angsten, verslavingsgedrag etcetera.

Body Mind Release is geschikt voor iedereen, die voelt dat hij/zij vastloopt in zijn/haar leven en fysieke-, mentale- of sociale levensklachten heeft. In 6 weken sta je letterlijk weer in je eigen KRACHT. BMR is een tool for life!

 

Over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn

Mijn naam is Marjolein Meershoek. Groei en bewustwording staan bij mij op nummer één in mijn leven. Groei betekent voor mij "meebewegen met de stroom van het leven". Ik ben Body Mind Release therapeut, - interventie specialist en - Master en geef yogalessen.

Mijn levenspad was er één met uitdagingen en hobbels. Jarenlang was ik op zoek naar mezelf en pakte alles aan om te kunnen groeien en mezelf te ontwikkelen. Het was een traject van jaren. Yoga bracht mij de weg naar binnen, waardoor ik meer rust ervaarde en het stiller werd in mij. Body Mind Release (BMR) ging dieper. Ik liet mijn ballast los en kwam tot de kern van zelfliefde, zelfacceptatie, zelfbehoud, zelferkenning enz.

Ik had last veel van mijn ballast (beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programma’s) Ik liep vast in mijn leven en ik kreeg (levens)klachten als vermoeidheid, stress, angst, piekeren, depressie/somberheid, emotionele afhankelijkheid, onzekerheid, burn-out en hooggevoeligheid. Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige, die werkt met de oplossing voor al deze levensklachten. Binnen 6 weken liet ik de ballast los en haalde verloren positieve gevoelens weer terug. En toen gebeurde er iets wonderlijks, ik kwam weer in beweging, het werd lichter, ik kwam uit de “modder”, waardoor ik zelfstandig kon staan in mijn eigen kracht. Ik leef nu eindelijk mijn vollere potentieel! 

Heb jij ook het gevoel dat je vastzit en zou je weer willen meebewegen met de stroom van het leven?

Neem gerust contact met me op voor een intake of kijk op mijn website!.


The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn

Marjolein Meershoek

Loosterweg 4a
2211 TL Voorhout

Body Mind Release