Natuurcoaching met de magie, vrijheid en wijsheid van de natuur, natuurbeleving workshops en tochten

Naar Buiten Natuurbeleving
Groesbeek

Natuurcoaching, gids in natuurbeleving voor groepen. Workshops, tochten. O.a. Bosbaden, energie, symboliek van bomen, krachtplekkentochten, struintochten, rituelen en ceremonies in de natuur en stiltewandelingen. vanuit sjamanisme en mindfulness

De Natuur als krachtbron en spiegel, loslaten en weer opladen. Ik begeleid je in en op een reis waarin verbinding met de natuur en jezelf bovenaan staat. Samen met een groep of alleen de stilte, wijsheid en de vrijheid van de natuur ervaren.

Dit in een van de vele uitgestrekte bossen van het Rijk van Nijmegen. Mijn thuisbasis zijn de bossen van Groesbeek en Berg en Dal waarin ik iedereen meeneem in de tijdloosheid en speelsheid van het moment. 

Wanneer je deelneemt aan activiteiten van “Naar Buiten" versterkt, groeit en verdiept jouw band met de natuur. Hierdoor ontdek je steeds weer meer over je eigen innerlijke natuur en alles wat je onderweg tegenkomt.

Alles in de natuur spiegelt en helpt je bij zoveel wat je tegenkomt op je levenspad. Want wij staan niet los van de natuur, wij ZIJN natuur en alles is daarin met elkaar verbonden. Dit is de rode draad in al mijn activiteiten, stiltewandelingen, medicijnwandelingen, dagstruintochten en de verschillende natuurbelevingsworkshops.

In de agenda op mijn website zijn al deze activiteiten terug te vinden. Die zijn ook te boeken voor groepen van vier tot vijftien personen op maat. Denk hierbij aan teamdagen/-building, deskundigheidsbevordering voor organisaties en bedrijven en voor families.

Graag neem ik je ook 1 op 1 mee op pad in een coachingstraject waarbij de ons omringende natuur de coach is en je ondersteunt bij de vragen die in je leven. En dit alles op het ritme van de natuur en de seizoenen.

Over Naar Buiten Natuurbeleving

Ik ben Ron Hoenderboom, wonend aan de rand van de mooie bossen en heuvels van Groesbeek. Ik voel mij diepgeworteld en verbonden met de natuur en heb van mijn grootse passie: ZIJN in de natuur, genieten, spelen, leren en verwonderen van alles wat je daar tegenkomt, mijn werk gemaakt. Dit alles wil ik met NAAR BUITEN uitdragen en meegeven aan iedereen van vier tot negentig jaar.

Al op jonge leeftijd was het bos mijn thuis en dit thuisbesef heb ik alleen maar meer ontwikkeld. Lang voelde ik ook zo het gemis op de momenten dat de natuur minder aanwezig was in mijn leven, ook bijv. in mijn werkend leven. Wat een leerweg was die mij duidelijk maakte dat het werken op b.v een kantoor niet bij mij past.

Door mijn werk met kinderen als pedagogisch medewerker en in het welzijnswerk bemerkte ik dat natuur en buitenactiviteiten zo op mijn lijf geschreven zijn. Door alles wat ik heb ervaren en geleerd in trainingen en opleidingen op het gebied van natuurbeleving, sjamanisme en mindfulness heb ik (her)leerd dat wij geen onderdeel van de natuur zijn maar wij ZIJN NATUUR. Alles is met elkaar verbonden door energie van dieren, mensen, stenen en bomen en planten.

Al mijn ervaringen in het werken met kinderen en de vrijheid en wijsheid van de natuur zijn zo de basis geworden van al mijn activiteiten, van beide kunnen kunnen wij als volwassenen nog zoveel leren. 


Naar Buiten Natuurbeleving

Ron Hoenderboom

Generaal Gavinstraat 440
6562MS Groesbeek

Natuurcoaching met de magie, vrijheid en wijsheid van de natuur, natuurbeleving workshops en tochten