Mindfulness trainer

Flow Fabrique
Hillegom

Mindfulness is een aandachttraining. Meer focus, meer rust, een groter (zelf-)bewustzijn, meer mogelijkheden zien. Je leert met mindfulness meer in het hier en nu te leven, je opmerkzaamheid te vergroten en oude patronen te doorbreken.

Door te trainen in aandacht en mindful te leven, train je je hersenen. Je ziet meer mogelijkheden. Je voelt daardoor meer ruimte om je eigen en bewuste keuzes te maken.

Dus heb jij last van een opgejaagd gevoel, stress of veel piekeren en wil je hier beter mee omgaan? Ben je veel met je gedachten in het verleden of met wat er nog komen gaat en wil je meer genieten van het leven met positieve energie? Dan is de Mindfulness training misschien een geschikte training voor je om hier mee aan de slag te gaan. 

Met de Mindfulness training ga je je oude patronen onderzoeken en leren doorbreken met een bewuste respons. Nieuwe patronen zullen ontstaan door inzichten middels exploratie en door huiswerkopdrachten. Tijdens de sessies is er een afwisseling van meditatie oefeningen, reflectie en educatie. De geleide meditaties zijn afwisselend en dagelijks inzetbaar. Tussen de sessies ga je thuis aan de slag met je werkboek en heb je huiswerkopdrachten. Dit is maximaal 1 uur per dag. 

Over Flow Fabrique

Hoi! Wat leuk dat je hier aan het rond snuffelen bent. Ik zal me even voorstellen: Ik ben Barbara Overvliet - Heinze en woon sinds een paar jaar in Hillegom met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden zoals de duinen, strand of heerlijk varen. Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer. Als mindfulness trainer betekent het niet dat je standaard van zweverig en stilte houdt. Al kan ik stilte wel heel erg waarderen maar ik houd ook erg veel van muziek en mix graag op mijn DJ-controller.

Van origine kom ik uit het onderwijs. Daarna heb ik verschillende functies gehad in de Kinderopvang branche waar ik na het opzetten van mijn eigen vestiging erachter kwam dat trainen en coachen van groepen iets is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. 

In 2015 heb ik in Haarlem een 8-weekse Mindfulness training gevolgd. Met de overtuiging dat deze training voor veel mensen een waardevolle toevoeging heeft ben ik de opleiding Mindfulness trainer gaan doen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. De trainingen hebben mij op veel fronten handvatten geboden waar ik nog elke dag van leer en profijt van heb. 

 

 

 


Flow Fabrique

Barbara Overvliet - Heinze

Waalsteenhof
2181 NC Hillegom

Mindfulness trainer