Medium / Healer / Reader

The2Worlds
Den Haag

Een mediumconsult bestaat uit een reading en healing. Het geeft inzicht in waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Deze informatie komt tot stand door contact met overledenen uit je eigen leven, gidsen, engelen en het lezen van je aura.

Een mediumconsult geeft inzicht in waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Deze informatie komt tot stand door contact met overledenen uit je eigen leven, gidsen, engelen en door het lezen van je aura.

Hoe werkt een consult?

Tijdens een privé consult, kan ik contact maken met overleden dierbaren. Dat kunnen familieleden zijn maar ook vrienden en kennissen. Ik weet nooit van tevoren wie er door gaat komen. Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen.

Centraal bij een consult

Tijdens het consult, is een zuivere informatie overdracht het belangrijkst. Ik geef je helder weer wat er vanuit de andere wereld gezegd wordt en doe dit liefdevol en heel eerlijk. Ik draai er niet omheen, maar zal de informatie altijd zo aan je presenteren dat je er iets mee kunt. De informatie is soms confronterend, maar altijd een opstap. Een handreiking waar je verder mee aan de slag kunt. Het is informatie waarmee je daadwerkelijk iets in je leven kunt doen.

Investering

Een consult (kan ook via skype) duurt gemiddeld circa 45-60  minuten. Bijdrage; een donatie in overleg.

Belangrijk is dat je vooraf niet teveel informatie geeft. Zo kan ik zonder voorkennis jouw energie zuiver lezen en de informatie vanuit de andere wereld ontvangen.

Ik verzorg tevens demonstraties en organiseer lezingen voor collega-mediums. Houdt hiervoor de agenda van “the2worlds”in de gaten.

Over The2Worlds

Vanaf jongs af aan heb ik contact met een ongeziene wereld. Men vertelde me weleens 'jij kunt door mensen heen kijken'. Pas op latere leeftijd ben ik mij daarvan daadwerkelijk bewust geworden en besloot mijn gevoeligheid te gaan ontwikkelen. Dit deed ik door het volgen van de opleidingen: Reikimaster, Touch for Health, Kinesiologie, Avatar en SIVAS.

Medio 2002 kreeg ik echter een ongeval en moest daardoor mijn baan als accountmanager in een commerciële omgeving opgeven. Ik had moeite met lezen, schrijven en bewegen en werd als vanzelf gedwongen op het voelen over te stappen. Mijn revalidatie duurde circa 12 jaar.

Daarna heb ik de opleidingen gevolgd voor trainer Energetische meditatie (wat tegenwoordig mindfullnes heet) als ook een opleiding Mediumschap. Dit bleek een schot in de roos. Vanaf dat moment ben ik me gaan realiseren dat mediumschap eigenlijk is wat ik altijd al deed en doe. Inmiddels verzorg ik al enkele jaren lezingen, demonstraties en readings om een brug te leggen tussen deze praktische wereld en de ongeziene wereld.


The2Worlds

Anja van Mierlo

Robert Stolzplantsoen
2555 SH Den Haag

Medium / Healer / Reader