Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Voorhout

Massagetherapie is goed voor fysieke klachten, ontspanning en rust. In een rustige omgeving ervaren wat massage met je doet. Niet alleen op lichamelijk , maar ook op geestelijk niveau.. Een ontspannen lichaam geeft een ontspannen geest.

 Sinds 1997 ben ik masseur en altijd op zoek naar manieren om mensen met lichamelijke klachten nog beter te kunnen helpen. Na de opleiding sportmassage merkte ik dat masseren alleen, vaak niet altijd de klachten wegnam.

Samenwerken vanuit vertrouwen
In alles wat ik doe richt ik me op het in balans brengen van lichaam en geest. Dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jouw medewerking en vertrouwen voor nodig. En je ‘durf’ om je kwetsbaar op te stellen. De massages zijn een uitnodiging om ook zelf te voelen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.
Mijn kwetsbaarheid
Ik heb een pittige handicap. Rond mijn twintigste hoorde ik dat ik geleidelijk blind zou worden. Langzaam valt er een zintuig weg. Dit betekent steeds zoeken naar acceptatie en nieuwe mogelijkheden. Dit gaat gepaard met weerstand en opluchting als een nieuw pad is gevonden. Uit ervaring weet ik wat dit lichamelijk met je kan doen.
Kanaliseer de oorzaak
Lichaam en geest zijn communicerende vaten die elkaar sterk beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Dit maakt dat klachten zelden op zichzelf staan en een duurzame oplossing start bij het kanaliseren van de oorzaak.
Eén probleem kan talloze oorzaken hebben. Daarom stelt Reflax gedurende de behandeling vragen en stimuleren we het zélf vinden van antwoorden. Dit maakt je optimaal bewust en ontvankelijk voor structurele verandering. Overtuig jezelf.

Over ReFlax

Hallo, mijn naam is Ruud Warmerdam (1964). Na de tuinbouwschool doorlopen te hebben, ben ik gaan werken in de "bollen". Door een progressieve oogaandoening was dit niet meer mogelijk en ben ik een totaal andere richting opgegaan. Na de opleiding sportmassage (1997) werd ik positief verrast wat ik met mijn handen kon bewerkstelligen, door te vertrouwen op mijn gevoel. Om me nog meer te verdiepen heb ik in 2004 de opleiding voetreflex afgerond. Met deze twee diciplines kon ik goed uit de voeten. Toch zocht ik naar meer verdieping in de massages. Hiervoor ben ik in 2010 de opleiding Holos massagetherapie gaan volgen. In 2014 heb ik deze met succes afgerond. Wat mij steeds interesseert is, hoe gaat iemand met zijn klacht om en hoe kunnen we er samen iets aan doen. In mijn behandelingen staat rust en ontspanning voorop. Na de behandeling is er ruimte en tijd om de ervaringen te delen. Ervaar zelf wat het met je doet.


ReFlax

Ruud Warmerdam

Boekenburglaan 48
2215 AE Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
Centrum Natuurlijk Helend
Groningen
Transformatie Coaching, Trainingen, Cursussen en Workshops Voor Zelf-in-Zicht, Ont-Wikkeling en Bewust-ZIJN
Natuurbeleving
Ontspannen in de natuur met Bosbaden, EcoNIDRA & Natuurcoaching
Nieuw Vennep
Diepe ontspanning die dagenlang voortduurt, is het resultaat van bosbaden of een EcoNIDRA sessie. Door vertraging en bewust gebruik van je zintuigen ontspan je moeiteloos met oefeningen die ik begeleid als gids. Wees van harte welkom en kom genieten!
Coaching - Diverse Coaching
coaching-persoonlijke ontwikkeling
Amersfoort
Wil jij meer uit het leven halen? Of ben jij iemand die alle ballen hoog probeert te houden en daardoor vastloopt?
Creativiteit
Intuïtief Schilderen
Nes aan de Amstel (Amstelveen)
Workshop Intuïtief Schilderen | Bewust worden wat je onbewust al weet
Astrologie
Astroloog | Astrologisch Consult | Workshops over astrologie
Nes aan de Amstel (amstelveen)
Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden. De mogelijkheden zijn divers. Daarnaast geef ik regelmatig workshops waarin je op speelse wijze kennis maakt met astrologie
Coaching - Loopbaancoaching
Burn-out Coach | Loopbaan Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend
Nes aan de Amstel (amstelveen)
Creatief in Coachen staat voor doen, voelen en ervaren en daarmee bewust worden wat je onbewust al weet!
Mediation
Mediation en Relatietherapie
Wateringen
Heb je een conflict met je ex-partner, een familielid of met je eigen partner? Bij Goed in Contact help ik dit conflict op te lossen. Ook begeleid ik stellen in een samengesteld gezin. Ik zorg voor inzicht en help de communicatie te herstellen.
Coaching - Loopbaancoaching
Carrièrecoaching & Studiekeuze advies
Ede
Voor echt persoonlijk en realistisch op jou afgestemd loopbaan- of studiekeuzeadvies. Wat zijn jouw onderscheidende eigenschappen? Hoe zet je dat om in een baan met toekomstperspectief. Een persoonlijkheidsanalyse + marktanalyse op jou afgestemd.
Voetreflexologie & Voetzorg
Vanuit ontspanning naar zelfreflectie
Voorhout
Via de voeten het hele lichaam behandelen.Goed bij slapeloosheid, spanningen en fysieke klachten. Voel maar hoe jij en je voeten aanvoelen na een behandeling.
Haptonomie & Haptotherapie
Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld
Culemborg
Wanneer ga ik naar een haptotherapeut? Haptotherapie biedt ondersteuning in je werk of privé. Voorbeelden zijn: - burnout - negatief zelfbeeld - relatieproblemen - depressie - bij verlies - moeite met grenzen - spanning of angsten of als je