Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Leusden

Bij Sassense werken we met integrale massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Sassense: Meer vrijheid, ontspanning en energie!

Herken je dit: die eeuwige stress, het eindeloos moe zijn, rusteloosheid, een overladen hoofd, tijd tekort hebben, een te volle agenda, op je tenen lopen, vage lichamelijke pijntjes? Het gevoel van een (verloren) race tegen de klok? Elke keer weer in diezelfde valkuil trappen?

Wil je dit: rust, energie, stilte in je hoofd, een pijnvrij lijf, ontspanning? De mogelijkheid los te komen van je conditioneringen en overtuigingen en je valkuil vóór te zijn? Bij Sassense werken we met energiewerk en integrale massage aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Je ervaart meer vrijheid, plezier en ontspanning. Je laadt weer op en voelt je energieker.

Cliënt: 'Saskia heeft mij de laatste tijd een aantal malen een uitgebreide massage gegeven. Met haar liefdevolle behandelingen begeleidt zij mij goed door een lastige periode heen. Haar massages helpen mij de stress in mijn lichaam los te laten. Tegelijkertijd helpen haar behandelingen mij om de oorzaken van die stress onder ogen te zien.'. 

Op mijn website kun je onder de tab Ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

90% van de zorgverzekaars vergoedt sessies bij Sassense, zie je aanvullende verzekeringen onder alternatieve geneeswijze.

Over Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk

Voor mij was het moment om aan de slag te gaan met en vooral voor mezelf, toen ik meer dan genoeg had van gestresst te leven en van het last te hebben van negatieve, onzekere gedachtes en overtuigingen: bang om niet aardig gevonden te worden, angst voor afwijzing, bang om ‘anders’ te zijn. Ik koos voor vrijheid en ben mijn onzekerheden en angsten aangegaan. Eerst met energiewerk. Een verrijkend pad met soms ook hobbels en weerstand, want issues, daar liep ik het liefst met een boog omheen. Nu weet ik hoeveel ruimte het geeft om een issue juist te omarmen en daardoor te zien verdwijnen of te ervaren dat het geen macht meer over me heeft. Met integrale massage heb ik in mijn lijf vastgezette stress en emoties kunnen loslaten. Ik ontmoet je graag in de praktijk om samen te ontdekken wat Sassense voor jou kan betekenen!


Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk

Saskia Bakker

Valkenhoeve 6
3831 TW Leusden

Lid van beroepsvereniging

Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.