Coach Caro, loopbaanbegeleiding voor vrouwen die vanuit hun talent willen werken

coach caro
's-hertogenbosch

Je kunt bij mij terecht met allerlei loopbaanvragen, vragen die over het algemeen levensvragen blijken te zijn. Mijn streven is om het onbewuste bewust te maken. Ik gebruik mijn intuïtie en koppel direct en concreet terug.

Coach Caro wordt geleid door Carolina van Rooy. Ik ben 12 jaar actief op het gebied van loopbaanbegeleiding en studiekeuze. Als zelfstandig ondernemer sinds 2006. 

Je kunt bij mij terecht met allerlei loopbaanvragen, vragen die over het algemeen levensvragen blijken te zijn.

Mijn streven is om het onbewuste bewust te maken. Ik gebruik mijn intuïtie en koppel direct en concreet terug.

Mijn warme netwerk, diverse opleidingen en mijn persoonlijkheid (intuïtief, dienstbaar, betrokken, betrouwbaar, positief en analytisch) maken dat ik van grote betekenis kan zijn indien u worstelt met studiekeuze, loopbaan- en levensvragen.

In mijn aanpak stimuleer ik mensen om zelf aan de slag te gaan met hun situatie. Wanneer je jezelf goed kent, weet wat je talent is en welke kwaliteiten dit talent ondersteunen, kun je een bewuste keuze maken en gerichte stappen zetten in je leven/loopbaan.

Over coach caro

Goed geklede, springdansende, enthousiasteling, die altijd actief op zoek is naar vakkennis en verbinding, en het liefst ontspant in een kampeertent onder de sterren, of iedere woensdagavond keramiekend in het atelier. Maar ook ben ik een 52-jarige (alleenstaande) moeder van een 9-jarige zoon. Al ruim 15 jaar houd ik mij bezig met loopbaanvraagstukken. Vanaf 20als zelfstandige.
Zelf ben ik ook lang zoekende geweest, na mijn middelbare school ben ik ooit met de PABO begonnen en eenmaal bezig zag ik dat ik mijn ideaal hier niet kon verwezenlijken. Ik ben voortijdig gestopt en het heeft lang geduurd voor ik wist “hoe nu verder!”.
Vanuit de overheid moest ik mij scholen in de techniek en zodoende heb ik op een technische afdeling in het AZU gewerkt (als eerste vrouw op een technische afdeling heb ik de krant nog gehaald) en daarna bij de televisie als licht- en geluidstechnicus.
Toen ik bij een reorganisatie mijn ontslag kreeg stond ik weer op een punt van, “hoe nu verder?”. Ik heb gekozen om weer de mensenkant op te gaan en ben via de opleiding psychologisch assistent en de opleiding psychodiagnostiek in het beroepskeuzevak terechtgekomen. Dit vak greep mij, vooral omdat ik iets kan betekenen voor de ander.


coach caro

Carolina van Rooy

Buitenpepersdreef 230
5231 HL 's-hertogenbosch

Lid van beroepsvereniging

Coach Caro, loopbaanbegeleiding voor vrouwen die vanuit hun talent willen werken