Begeleiding bij levensvragen en keuzes

iLonk
Culemborg

Bepaal je eigen koers Je eigen leven leiden. Het klinkt zo makkelijk, maar kan in de praktijk best lastig zijn. Twijfels, gevoelens van leegte/is dit nu alles of levensvragen kunnen je bezighouden. En dan kun je wel iemand gebruiken om dit te delen.

Vragen die je jezelf stelt kunnen bijvoorbeeld zijn: Wat wil ik met mijn leven? Wat past er echt bij mij? Hoe ga ik om met dat wat niet lukt in mijn leven? Kan ik wel iets goed van mijn leven maken? Hoe ga ik om met mijn zwakke kanten? 

In je eentje kan je met dit soort vragen steeds in hetzelfde kringetje blijven rondcirkelen. Daarom kan het goed zijn om je gedachten te delen en een frisse kijk op deze vragen en je leven van iemand anders te krijgen. Ik kan je helpen de nuances en mogelijkheden te vinden. Ook rijk ik je nieuwe perspectieven aan en laat ik je (opnieuw) kennis maken met veerkracht en omdenken.

Zowel individueel als tijdens groepsworkshops of trainingen kan ik je ondersteunen. In één of meerdere keren kan ik je ondersteunen bij het vinden van je eigen antwoorden. Dit doe ik door middel van gesprekken en/of speelse verbeeldings- en denkoefeningen We beginnen met wat je wel al weet over jezelf en gaan daarvan uit stapje voor stapje verder.  Dit kan gaan over een specifieke (levens)vraag of dilemma die je hebt, over een bepaald thema of heel breed over jou, je leven en je situatie. 

Over iLonk

Ik ben altijd opzoek naar de speelruimte om een goed leven te leiden, juist ook onder moeilijke omstandigheden. Zowel voor mijzelf als ook hoe ik anderen hierbij kan inspireren, stimuleren en ondersteunen. Hoe kan je de mogelijkheden die er wel zijn zien en benutten? Dan kan je uit je leven halen wat erin zit. Ook help ik organisaties mensen te faciliteren en stimuleren om uit hun leven te halen wat erin zit. Dit alles met aandacht voor kwetsbaarheid, veerkracht, beperkingen, grenzen en creativiteit.

Ik doe dit vanuit mijn studie Humanistiek. Ook put ik uit mijn kennis over positieve psychologie, sociale psychologie, filosofie, ethiek, levensbeschouwingen, inclusie en Persoonlijke ToekomstPlanning (PTP). Tenslotte zet ik vaak indirect mijn eigen levenservaring in. Doordat ik een lichamelijke handicap heb, weet ik uit eigen ervaring hoe je om kunt gaan met tegenslag, ongemak en levensvragen.

 


iLonk

Yvonne Lammertink

Admiraalvlinderlaan 59, 
4105th Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Begeleiding bij levensvragen en keuzes