Jikiden Reiki®

Maya Kanhai
Noordwijk

Jikiden Reiki is de traditionele Japanse Reiki, puur en simpel, maar heel effectief. Behandelingen zijn mogelijk direct of op afstand.

In een Jikiden Reiki sessie volg ik de feedback die je lichaam mij geeft in mijn handen. Ik zal dus niet om de 3 minuten van handpositie wisselen. Als je fysieke klachten hebt zoals pijn of een ontsteking, dan leg ik mijn handen daar neer en die blijven daar totdat merkbaar wordt dat de energie weer gaat stromen. Je ontvangt de behandeling over je kleding, liggend of zittend of op afstand. 

Jikiden Reiki is toe te passen bij fysieke klachten, maar kan ook helpen bij mentale problemen zoals stress en depressie of als je van een rookverslaving af wilt. 

Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen en gebruikt de Reiki om zichzelf in balans te brengen en datgene af te voeren wat goed functioneren in de weg staat. Deze sessies zijn niet ter vervanging van medische behandeling door een arts of therapeut maar kunnen wel een waardevolle aanvulling zijn. 

Ik geef naast behandelingen ook cursussen in 'Reiki I en II'. 

Over Maya Kanhai

Ik ben Maya Kanhai en ik werk met energie. Onze eerste taal is energie. Dit is niet iets wat je op school leert, maar wel iets dat van nature bij ons hoort.

Mijn eerste kennismaking met energie was eind jaren ’90 toen een collega mij Reiki aanbood tijdens de lunchpauze. Het was zo ontspannend dat ik het gelijk zelf wilde leren. Dit bracht mij in 2008 via Westerse Reiki cursussen bij de traditionele Japanse Reiki. Ik geef sindsdien Jikiden Reiki® behandelingen en sinds ik Jikiden Reiki® leraar werd in 2010, ook cursussen in de 'Reiki I en II'.

In 2012 verhuisde ik met mijn man naar Zuid Afrika. Daar ontdekte ik de ‘Body processen’ van Access Consciousness®. Het leren van Access Bars® in 2014 en het mondeling leren faciliteren waren voor mij ‘life changing’. Ik had in 2011 nl. de diagnose fibromyalgie gekregen. In korte tijd was ik van een actieve vrouw veranderd in iemand die dagelijks pijn had. Wekelijks de Bars uitwisselen in combinatie met het mondelinge coachingswerk zorgden ervoor dat ik pijnvrij was tegen de tijd dat we in 2016 naar Ghana verhuisden.

In 2018 keerden wij terug naar NL en nu bied ik energetisch werk aan vanuit huis. Ik heb er zelf zoveel baat bij dat ik het iedereen gun die last heeft van pijn & stress of worstelt om zich staande te houden in moeilijke tijden. Maar je bent natuurlijk ook welkom als je bewuster met jezelf wilt omgaan of beter voor jezelf wilt gaan zorgen.

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Jikiden Reiki®