Behandeling voor stress-, angst klachten en traumaverwerking

Kalyani Coaching & Therapie
Diemen

Wil jij meer rust, je vitaler en vrijer in het leven voelen? Wil jij weer in contact komen met jouw authentieke zelf en die aan de wereld laten zien? Wil jij je hoofd en lijf weer in contact brengen met elkaar?

Wat brengt lichaamsgerichte therapie jou?

Je leert de sensaties en emoties in je lichaam kennen. Je versterkt je zelfvertrouwen want je hoeft niet meer bang te zijn voor die boosheid of het gevoel van schaamte. Deze kun je nu dragen waardoor je er niet door wordt overspoeld. Je vertrouwen in jouw lichaam groeit. Je kunt weer op je lichaam bouwen en voelt de steun die het jou geeft. Je neemt je lichaam weer serieus wanneer het jou informatie geeft en je begrijpt wat het je te vertellen heeft.

Je leert je behoeftes en grenzen te herkennen en er naar te luisteren. Je veerkracht om met heftige situaties om te gaan wordt groter. Je buigt steeds makkelijker mee waar nodig en zorgt dat jij de regie pakt om de situatie de baas te blijven.

Ons gevoel van veiligheid hangt af van onze capaciteit om sensaties en emoties te kunnen reguleren. Als het niet lukt om de geactiveerde energie te reguleren dan voel je je overgeleverd aan iets dat oncontroleerbaar en bedreigend is waardoor je je hulpeloos voelt. Je kan al door iets kleins, zoals een geluid, getriggerd worden waardoor er activatie komt in je lichaam. Je voelt je veilig met jezelf als je je emoties kunt ontmoeten, reguleren en deze kunt dragen. Dan ben je geen slaaf meer van je emoties en laten je je er niet meer door overvallen.

Ik maak gebruik van de therapiemodellen: Somatic Experiencing, The Polyvagal Theory en systemisch werk.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over Kalyani Coaching & Therapie

Mijn carrière begon in 2008 in Toerisme. Na een jaar reizen in Zuid-Amerika en daarna nog 7 maanden vrijwilligerswerk met straatkinderen in Peru kwam ik erachter dat het mij om de mensen ging. Ik heb mij in 2013 omgeschoold om in de zorg te werken. Ik werkte met dak- en thuisloze jongeren in Amsterdam, tienermoeders, vluchtelingen en mensen met psychische problemen en/of verslavingen. Dit laatste doe ik nog steeds. 

Naast mijn werk ontwikkelde ik mij op persoonlijk vlak. Ik verdiepte mij steeds meer in zelfliefde, acceptatie en zelfontwikkeling. Ik ging naar workshops, retraites, deed ayahuasca en een 10-daagse Vipassana retraite. Steeds vaker mediteerde ik en werd bewuster van mijzelf. In de jaren die volgden, groeide mijn bewustzijn en zelfliefde steeds meer. Alles in mij zei dat ik hier meer mee moest gaan doen. Mijn intuïtie en gevoel werden steeds sterker. Ik ontdekte mijn grenzen, mijn kwaliteiten en mijn diepste verlangen om anderen te inspireren en helpen bij het leven van hun mooiste leven.

In 2017 nam ik de volgende stap. Ik besloot een jaar een coaching traject van Verlicht Werken te volgen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik weer een laag dieper kon gaan en concrete stappen kon nemen richting mijn droom.  Ik wil mensen helpen en inspireren om hun mooiste leven te leiden. Dit ben ik gaan doen via lichaamsgerichte coaching en therapie.  Dit geeft nog meer diepgang aan mijn werk en mijzelf. Ik ben dankbaar dat ik mensen kan helpen dichter bij hun werkelijk zelf te komen.


Kalyani Coaching & Therapie

Kalyani Huisman


1112BP Diemen

Lid van beroepsvereniging

Behandeling voor stress-, angst klachten en traumaverwerking