Anderscoachen # Logeerweekenden, kampen voor kinderen met een ontwikkelingsbeperking

Esther Schmitz
Delfgauw

Wilt u een weekend voor uzelf? En voor uw kind een weekend met leeftijdsgenoten? Logeerweekenden, vakantiekampenen dagactiviteiten voor kinderen met een ontwikkelingsbeperking.

Logeerweekenden, vakantiekampen, dagactiviteiten en talentenmiddagen

Wilt u een weekend voor uzelf? En voor uw kind een weekend met leeftijdsgenoten? Begeleiding door professionele begeleiding?

Dan is dit de mogelijkheid!

Anderscoachen organiseert al sinds 2011 logeerweekenden, vakantiekampenen dagactiviteiten voor kinderen met een ontwikkelingsbeperking. Zowel de logeerweekenden als de dagactiviteiten en vakantiekampen staan in het teken van (buiten) activiteiten. Het programma wordt met zorg samengesteld en bevat sport, spel en buiten zijn.

Plezier en geluk staat voorop tijdens de weekenden, kampen en activiteiten. Daarnaast werken wij aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de kinderen. Ook leren we ze hoe je voor jezelf opkomt en hoe je met elkaar omgaat.

De begeleiding zorgt ervoor dat ieder kind plezier heeft en mee kan doen met de verschillende activiteiten, passend bij haar of zijn ontwikkelingsniveau.
Op deze manier willen we een steentje bijdragen aan de ontwikkeling, het geluk en het plezier van de kinderen.

Er wordt afwisselend gelogeerd in Wateringen ( Boerderij Dichtbij ), Wassenaar ( Duinrell ), Delft ( camping De Delftse Hout ), ’s Gravenzande ( Vlugtenburg ).

De kampen vinden plaats in Otterlo en Oosterhout. De dagactiviteiten in en rondom Delft.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt het contactformulier insturen of bellen met Esther Schmitz .

Wij maken dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis om alles omtrent de logeerweekenden en uw kind te bespreken.

Over Esther Schmitz

Anderscoachen is gestart in 2011 door Esther Schmitz, docent basisonderwijs en volwassenenonderwijs, getrouwd en moeder van 4 kinderen (pubers en volwassenen ).

Mijn zoon , heeft op zijn 12e jaar de diagnose add gekregen. Om hem beter te kunnen begeleiden, heb ik de oudercursus ad(h)d bij het adhd-centrum Zuid-Holland gevolgd. Van daaruit heb ik ook de NLP-practitioner afgerond en heb ik de ad(h)d coachopleiding gevolgd.

Mijn jongste dochter heeft het syndroom van Down, waarbij voor het opvoeden de nodige creativiteit vereist is.

Vanuit mijn ervaring thuis ( dochter met DS en een zoon met add )en in mijn werk, ben ik de coachpraktijk begonnen. Ik vind het belangrijk om andere mensen te kunnen helpen om gelukkiger te worden.


Anderscoachen

Esther Schmitz

Melkdragerhof 68
2645LS Delfgauw

Anderscoachen # Logeerweekenden, kampen voor kinderen met een ontwikkelingsbeperking