Kindertolk en nieuwetijds gezins-, jongeren- en kindercoach

de weg naar de kern
Ameide

Weet jij geen raad met het gedrag van je nieuwetijdskind, is er veel strijd en ruzie tussen jullie? Wil je

Veel ouders vinden het moeilijk om hun nieuwetijdskind te begrijpen. Want een nieuwetijdskind heeft vaak een hoger bewustzijn dan zijn ouders. Hij is hier met een doel op aarde, hij leert de mensheid leven vanuit het hart in plaats van het hoofd, eenheid, verbinding en liefde. Dit heeft als gevolg dat ze oude patronen en overtuigingen doorbreken en emoties en blokkades van onder andere hun ouders spiegelen. Ze dwingen je met hun gedrag tot veranderen je eigen gedragspatronen.
Ze  handelen vaak vanuit innerlijke wijsheid. Maar dit wordt doorgaans niet begrepen. Waardoor je kind gaat twijfelen aan deze innerlijke wijsheid. En het contact met deze innerlijke wijsheid langzaamaan verliest. Je kind raakt het contact met zichzelf kwijt.

Een nieuwetijdskind heeft duidelijke grenzen nodig . Maar niet vanuit autoritair gedrag van de ouder, want dan is het strijd met je kind.  En wanneer handelt je kind nu vanuit innerlijke wijsheid en wanneer daagt hij je uit tot duidelijkheid of aanwezigheid?

Ik begeleid  en coach ouders  om balans  en rust in hun gezin weer te herstellen. 

Ik leer ouders het gedrag te begrijpen van hun kind.

Ik leer ouders hoe begeleid en coach je je nieuwetijdskind vanuit liefde, eenheid, verbinding en wederzijds respect.

Hoe geef je liefdevol grenzen aan zonder autoritair te zijn?

Hoe voorkom je strijd en ruzie met je kind?

Wil je meer weten of heb je vragen hoe ik jullie kan helpen ,stuur dan een mail naar infodewegnaardekern voor een gratis kennismakingsgesprek.

Liefs Collinda 

Over de weg naar de kern

Ik ben Collinda de Groot, moeder van 4 nieuwetijdskinderen, nieuwetijdscoach en kindertolk. Ik ben zelf ook door een heftige fase heen gegaan, omdat ik nog niet wist dat mijn kinderen nieuwetijdskinderen zijn. Daardoor probeerde ik ze ‘normaal’ op te voeden maar dat lukte natuurlijk niet. Nieuwetijdskinderen passen niet in het hokje van ‘normaal’. Want nieuwetijdskinderen zijn prachtige zielen die ons als ouders gekozen hebben met een reden. Ze willen ons leren vanuit ons hart te leven en los te laten wat daar niet bij past.

Met mij en mijn kinderen ging pas beter toen ik leerde wat het gedrag  van mijn kinderen echt betekende. Hun gedrag was een spiegel voor mij. Die spiegel toonde me of ik steeds vanuit mijn hart, licht en liefde leef, of niet. In het dagelijkse leven liet ik me ook weleens meeslepen in de stress van alledag. Dat lieten mijn kinderen me dan zien. Dit heeft bij mij de ogen geopend en ik ben met mijzelf aan het werk gegaan.

Ik begon dus met mezelf in plaats van eerst mijn aandacht op het gedrag van de kinderen te richten. Dit was heftig, maar hoe meer ik mijn angsten onder ogen zag en mijn onverwerkte emoties  verwerkte, hoe meer de rust en harmonie terug keerden in ons gezin en in mijzelf. Ik deed niet alles meer op de automatische piloot, maar vanuit echt hartscontact met mijn kinderen. 

Ik kan je helpen te ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe je daar mee om kunt gaan.


de weg naar de kern

collinda de de groot

Industrieweg 4b
4233 GA Ameide

Kindertolk en nieuwetijds gezins-, jongeren- en kindercoach