Je kind weer lekker in zijn of haar vel!

Marieke Verhaak, therapeut voor kinderen en hun ouders
Amersfoort

Heb jij een kind dat vaak buikpijn of hoofdpijn heeft? Zie je dat je kind boos, verdrietig of juist heel onverschillig is? Zorgt dit thuis of op school voor stress en problemen? En voel je je soms zo ontzettend machteloos als moeder of vader?

We willen allemaal dat ons kind lekker in zijn of haar vel zit. Dat je kind weer blij is. Dat je kind beter kan omgaan met stress, voor zichzelf kan opkomen en meer zelfvertrouwen krijgt. En dat er weer rust en harmonie komt in je gezin.

Persoonlijke begeleiding op maat
Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jullie om beter in je vel te zitten, en samen opnieuw te genieten. In mijn praktijk heb ik zo vaak gezien hoe enorm goed het kortdurende traject van ongeveer 5 sessies kan werken.

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je meer weten over wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende telefonische afspraak.

Mijn nieuwe boek: Gelukkig opgroeien' is uit!
Het gaat over het bewust begeleiden van je kinderen met als doel hen zo oprecht mogelijk in het leven te laten staan. Bestel het via mijn website. 

Reviews
'De sessies bij Marieke hebben voor Maura en ons gezin zoveel gebracht. De lichamelijke klachten verdwenen en onze Maura kan weer genieten en lachen.'
'Na 4 jaar non stop pijn te hebben gehad, veranderde Morris van een zwaarmoedig kind naar een opgewekt kind dat helemaal zichzelf kan en mag zijn.'
'We hebben Hannah weer terug! Voor mij als moeder is het een enorme ontspanning om te zien dat het zo goed gaat met Hannah en dat ze weer haar eigen controle heeft. Dit geeft haar zelfvertrouwen en laat haar groeien.'

Over Marieke Verhaak, therapeut voor kinderen en hun ouders

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door het gedrag van andere mensen. Ik ben nieuwsgierig naar datgene wat hen beweegt; naar datgene wat hen motiveert te doen wat ze doen. Vooral met kinderen heb ik een speciale band. We zitten op één lijn waardoor kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij mij. Daardoor stellen ze zich open om te werken aan datgene wat hen dwars zit. Zo kan ik hen leren om zichzelf te helpen van stress naar ontspanning, (zelf)vertrouwen, zelfstandigheid en veerkracht. Door mijn hoogsensitiviteit kan ik haarfijn aanvoelen wat een kind, jongere of volwassene nodig heeft voor zijn of haar haar volgende stap. Dat doe ik met liefde, humor, doortatsendheid, speelsheid en openheid.

Aangezien ik veel meer kinderen en hun ouders wil bereiken dan alleen diegene die ik kan begeleiden in mijn praktijk, heb ik met veel plezier mijn boek ‘Gelukkig opgroeien’ geschreven. 
Daarin wordt beschreven hoe jij als ouder een inspirerend rolmodel kunt zijn voor je kinderen. Want kinderen doen je vaak letterlijk na!
Daarnaast geef ik aan dat liefdevolle aandacht, vertrouwen, veiligheid en ruimte de bouwstenen zijn waardoor je kind zich gezien en gehoord voelt in wie hij of zij is.
Vervolgens geef ik aan dat je de zelfstandigheid van kinderen kunt bevorderen door hen mentale verbeeldingstechnieken aan te bieden. Zoals visualisaties. Daarmee hebben ze een tool in handen om er zelf voor te zorgen zich goed te voelen. Zo groeien ze in veerkracht én worden (pijn)klachten voorkomen.


Marieke Verhaak

Marieke Verhaak

Ariane 50
3824 MB Amersfoort

Je kind weer lekker in zijn of haar vel!