Het is Groen Toeven in Dekkershoeve

Partycentrum Dekkershoeve
Voorburg

Dekkershoeve, een groene oase van rust in onze drukke Randstad. In onze prachtige boerenhoeve uit 1760 bent u van harte welkom voor allerlei partijen. We bereiden praktisch alles in eigen keuken met de beste, vaak biologische ingredienten.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de viering van allerlei partijen. Van bruiloftsreceptie tot zakelijk jubileum en van brunch tot feestelijk buffet. Ook zijn wij één van de officiële trouwlocaties van de gemeente. U kunt dus op de hoeve trouwen! Maar voor een condoléance kunt u bij ons ook terecht; we zijn immers sfeervol gelegen nabij de Oosterbegraafplaats. U kunt bij ons dus met elk soort groep voor allerlei verschillende bijeenkomsten reserveren!

Er zijn verschillende arrangementen waar u voor uw partij of bijeenkomst bij partycentrum Dekker's Hoeve gebruik van kunt maken. We voldoen echter ook graag aan uw persoonlijke, specifieke wensen. Alles is bespreekbaar, veel is uitvoerbaar!

U kunt bij ons terecht voor een receptie van 40 tot 200 personen en aangeklede borrel of feest van 40 tot 150 personen. Voor een high tea, diner of buffet kunt u reserveren van 20 tot 100 personen. Klein gezelschap of grote groep: het is altijd goed toeven op de hoeve!

De intieme sfeer en prachtige locatie maken de Dekkershoeve de uitgelezen plek voor een geslaagde dag. Bij ons gaat u echt terug naar het goede boerenleven: wij bereiden alle gerechten in onze eigen keuken en maken uitsluitend gebruik van eerlijke ingrediënten, van de hoogste, meestal biologische, kwaliteit. Het is dus ook groen toeven op de hoeve! Een keer per maand kunt u individueel reserveren voor ons heerlijke Biologische Buffet!

Over Partycentrum Dekkershoeve


Partycentrum Dekkershoeve

Elkie Jordans

Essepad 6
2272JS Voorburg

Het is Groen Toeven in Dekkershoeve