Transformatie Healing en Inspiratie Coaching

Hannahma Keur
Hoofddorp

Transformerende chakra healing en Human Design als extra tool voor bewustwording en groei. Ik begeleid je graag naar meer energie en balans in jezelf.

Healing is het weer terugkeren naar je oorspronkele staat van eenheid. Wij hebben als mens de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling van onze ziel. Juist door het gewone leven leren wij door ons handelen, denken en voelen. Dat is het geschenk van het leven. Soms ontstaan er situaties waar je teveel in een keer te verwerken krijgt. Je parkeert de gevoelens voor later. Als de situatie wat rustiger wordt dan is het tijd om bewust te worden en te ontwikkelen. Ik help je graag daarbij. 

Er zijn verschillende tools die ik kan gebruiken bij healing en bewustwording. 

Energiewerk, transformerende chakra healing, je energie wordt gereinigd, je chakra's in balans gebracht.

Geleide meditatie en visualisaties. Zodat je leert om rustig te worden door je lichaam en ademhaling. 

Human Design, het begrijpen vanuit je hart en ziel waarom je hier bent en hoe je met jouw blauwdruk alles in handen hebt om jezelf te kennen.  

Over Hannahma Keur

Ik ben hier om met mijn passie mensen te inspireren, nieuwe dingen te leren en van het leven te genieten.

Deze levensreis heeft mij door verschillende gebieden geleid waar ik veel mocht leren en ervaren.

Doordat ik als moeder van 2 zoons op de proef werd gesteld door in mijn liefde en verbinding te blijven ben ik gegroeid. Ik dank mijn kindern daarvoor. Ik kan nu zien dat elke beproeving in het leven mij sterker heeft gemaakt.

Door mijn kinderen en mijn moeder heb ik keuzes gemaakt, om hen te helpen en te leren begrijpen. 

Geneeskruiden zoeken om mijn kinderen te genezen, eigenwijze stappen nemen. Bij antroposofische artsen gaan werken, later ook in het reguliere circuit als doktersassistente. Op allerlei gebieden van huisartsen tot arbodiensten. Waar er iets te leren viel daar was ik, tot ik genoeg wist en weer verder ging. Eindigend in het maatschappelijk werk, omdat ik zag dat er teveel mis was in de wereld.

Daarnaast steeds mijn spirituele zoektocht voortzettend. Van spirituele scholen kreeg ik de kriebels. Ik voelde precies wat en hoe ik het wilde, wat bij mij aansloot. Brendon Bays, de helende reis een paar jaar gedaan. Eindigend in een chakra healing en channel opleiding in Nederland en op Ibiza.

Mijn danspassie vanaf kind zijn al, theaterschool dansexpressie. Van alles met dans, nieuwe dingen neerzetten voor nieuwe doelgroepen. Voor mijn moeder toen 50 plus dans. Uitkomend op danstherapie met een spirituele inslag. Charlotte Querido psychiater, toen een pionier.

Ik kijk tevreden terug. 


Hannahma Keur

Hannahma Keur

Aagje Dekenstraat 8
2135RK Hoofddorp

Transformatie Healing en Inspiratie Coaching