Levenskrachtcoach

Alles is Een
Haarlo

Behoefte aan meer rust, ruimte, stilte en leven vanuit je hart? Levenskrachtcoaching Alles is Een biedt mogelijkheden om je energie weer meer te laten stromen met behulp van de Bewustzijnshealing® (ook zelf leren toepassen) en of Akasha Kronieken.

Voor de de Stilte  zijn geen woorden die haar kunnen omvatten

Ook al doen we zo ons best

Haar te voelen is voldoende

De Stilte doet de rest. (Jantine) 

Levenskrachtcoaching

Leven betekent voor mij leven van binnenuit, vanuit de Bron, vanuit de Stilte, waarin alle antwoorden aanwezig zijn. Leven vanuit mijzelf en de liefde voor het bestaan, met behulp van mijn talenten, en met twee benen stevig op de grond. In de huidige wereld is het een uitdaging om balans te vinden tussen alle impulsen van buitenaf en je authentieke, creatieve impulsen van binnenuit. Overprikkeld en uitgeput raken, relatieproblemen, gezondheidsklachten ervaren, we maken het allemaal mee. Een rustige omgeving creëren en jezelf de ruimte geven om te ervaren, bewust te zijn wie je bent en wat je doet en waarvoor je leeft, is essentieel. Om je weer energieker te voelen, dichter bij jezelf te komen, en zicht te krijgen op datgene wat je belemmert, is hulp vragen een mogelijkheid. Je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen. Daarin ondersteun ik je graag op energetisch niveau met behulp van de Bewustzijnshealing® (ook op afstand) en of het openen van je Levensboek, de Akasha Kronieken. Mijn ervaring is dat dit ontspannend en helend werkt. Je krijgt antwoorden en inzichten, meer ruimte en helderheid in jezelf waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Ook kun je deze "gereedschappen" blijvend op jezelf leren toepassen. Wil je weten hoe dit gaat? Meer info vind je op de gezamenlijke website van allesiseen. 

 

Over Alles is Een

Over Jantine Leusink

Mijn naam is Jantine (1960) ik ben opgegroeid in Twente en woonachtig sedert 1987 op het Achterhoekse platteland, in het dorpje Haarlo. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 dochters en inmiddels 3 kleinkinderen. Vanaf mijn 23ste jaar heb ik als maatschappelijk werkster gewerkt. Ziekte en burn-out hebben mij op een ander spoor gebracht waardoor ik in 2016 ben gestopt na 33 jaar in loondienst gewerkt te hebben. Intuïtief wist ik dat er meer was dan onze zichtbare realiteit. Jarenlange toepassing van Reiki maakte mij ontvankelijker hiervoor en aansluitend ben ik de intuïtieve opleiding, van Binnenuit Leven, gaan volgen bij Lia Koek in Diepenheim. Een heleboel lijnen kwamen langzamerhand als vanzelf bij elkaar. In 2018 ben ik onder de paraplu van AllesisEen voor mezelf begonnen omdat ik graag op een dieper en persoonlijker wijze wil blijven bijdragen aan het Wel Zijn van mijn medemens. Tevens ben ik vrijwillig coördinator van de landelijke Dag van de Stilte, voor de provincie Gelderland, met als doel de aandacht en het belang van Stilte bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Ik ben rustig (en stil) en sta optimistisch in het leven. Verder doe ik graag aan tuinieren, wandelen in de natuur, yoga, zwemmen en ook word ik erg blij van schilderen en gedichten schrijven. 

 

 


Alles is Een

Jantine Leusink

Oude Eibergseweg, 13
7273PJ Haarlo

Levenskrachtcoach