Trance mediumschap

Spiritueel medium en healer
Katwijk

Helpen keuzes te maken zodat je kunt gaan leven zonder angst, vanuit je licht en kracht.

De healingen die ik geef worden geleid vanuit de lichtwereld. Daardoor kan er van alles gebeuren. Zoals verwijderen van blokkades en angsten. Ook bij dieren mag er een healing plaatsvinden.  Het is heel mooi om te zien dat dieren dat zo goed aanvoelen. 

Door middel van kaarten mag ik ook vragen beantwoorden. Ik gebruik hiervoor verschillende methodes. Zoals tarot kaarten, lenormandkaarten, engelen-orakel kaarten. Ook wil ik workshops gaan geven met tarot kaarten. Zodat je zelf de kaarten kunt gaan lezen en je intuïtie daardoor gaat vergroten. 

Als je niet in de gelegenheid bent om bij mij langs te komen dan kan ik ook via afstand een healing geven. Graag verwelkom ik jou bij mij thuis zodat je de energie van mijn kristallen stenen kunt voelen.

Over Spiritueel medium en healer

Ik ben Helma van de Giessen. Ben getrouwd met Hilko en  heb 2 kinderen, Bianca en Peter. Ik ben ook gezegend met 2 kleinkinderen, Kevin en Lindsay.

Mijn hele leven ben ik al hooggevoelig. Voelde ook pijnen van anderen aan. Daar ben ik pas een paar jaar geleden wat mee gaan doen. Ik heb meerdere cursussen gevolgd. Doordat ik een jaar lang iedere dag een uur heb gemediteerd ben ik erg spiritueel gegroeid. Dat heeft mijn leven wel ten goede veranderd. Het belangrijkste hier op aarde is liefde voor alles wat leeft. Ook ben ik met kristallen gaan werken. Die kunnen voor een goede sfeer zorgen in huis.

Naast deze roeping doe ik ook nog vrijwilligerswerk bij een hospice. En ben ik ook mantelzorger voor mijn vader.


Spiritueel medium en healer

Helma van de Giessen, van der Plas

Asserstraat 8
2221LH Katwijk

Trance mediumschap