Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging

Resight
Delft

Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging

Ziekteprocessen zijn voor mij voelbaar in de energie in en rondom jouw lichaam. Bij een reading van jouw lichaamsenergie voel ik waar de blokkade zich in je lichaam bevindt waardoor jij fysieke klachten ervaart. Dit hoeft niet de fysieke plek te zijn waar jij de klacht ervaart. De oorzaak kan zich op een andere plek of plekken in je lijf bevinden. Bij een reading maak ik ook gebruik van systemisch werk waarbij de invloed van je (voor)ouders voor mij voelbaar is. Ook hun psychische en lichamelijke gesteldheid zijn in je cellen opgeslagen. Dit is voelbaar in jouw lichaamsenergie en heeft onbewust invloed op jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Soms combineer ik een reading met een ziekteopstelling.

Bij een healing lig jij met je kleren aan op een behandeltafel. Met mijn handen blijf ik enige tijd op de plek die jouw lichaamsenergie aangeeft waar de oorzaak van jouw klachten zich laten voelen. Jij kunt dit ervaren doordat je bijvoorbeeld warmte, kou of trillingen ervaart. Na deze behandeling sluit ik altijd af met je energie in je hele lichaam in balans te brengen, zodat je ontspannen naar huis gaat. 

Over Resight

Het meest voorkomende thema in mijn kunstwerken is de levenskracht en de schoonheid die ieder mens in essentie in zich heeft. 


Resight

Rooz Steenks

Achterom 38
2611PP Delft

Lid van beroepsvereniging

Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging