Master OERsterk Coach bij fibromyalgie

Feniks Vitaal
Apeldoorn

Als OERsterk Coach in Apeldoorn begeleidt Esther Barkey jou naar een gezonde leefstijl die past bij het moderne leven. Met bewezen actieplannen helpt ze je graag op het gebied van de OERsterk pijlers ontspanning, voeding, beweging en mindset.

Als OERsterk Coach in Apeldoorn begeleidt Esther Barkey jou bij het vinden van een preventieve, gezonde leefstijl die past bij het moderne leven. Want de huidige maatschappij is gejaagd, hectisch en overprikkelend. Onze genen snappen hier maar weinig van. We zijn genetisch nog praktisch gelijk aan de oermens, maar onze leefomgeving is razendsnel veranderd (door de landbouw- en industriële revolutie). En dat blijft helaas niet zonder gevolgen als je kijkt naar het snel stijgende aantal chronisch zieke mensen. Vrouwen worden gemiddeld rond hun 42e chronisch ziek, mannen rond hun 45e. Hoog tijd dus om het tij te keren!

Leven met oertijd genen in een urban jungle zorgt voor allerlei nieuwe uitdagingen

En daar help ik je graag bij! Als OERsterk coach werk ik met bewezen actieplannen op het gebied van de leefstijl pijlers ontspanning, voeding, beweging en mindset. Altijd praktisch en zonder ingewikkeld gedoe, maar mét grootse resultaten!

Mijn specialisatie is fibromyalgie, maar je kunt bij mij ookt terecht met andere gezondheidsklachten, zoals darm-, huid,- gewrichtsklachten of (chronische) vermoeidheid. Mocht je benieuwd zijn naar wat ik voor je kan betekenen, neem dan gerust even contact met me op.

 

Over Feniks Vitaal

Mijn naam is Esther Barkey en ooit was ik zelf chronisch ziek. Nadat ik in de reguliere zorg van het kastje naar de muur werd gestuurd, kreeg ik uiteindelijk het etiket fibromyalgie opgeplakt. Ik werd met pijnstillers en de boodschap 'leer er maar mee leven' naar huis gestuurd. Tijdens mijn reis om te herstellen, ontdekte ik steeds vaker dat je ook kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen. Of, zoals Richard de Leth van OERsterk dat zo mooi weet te verwoorden: Leiderschap in plaats van Lijderschap.

Met behulp van een gezonde leefstijl en holistische behandelingen knapte ik zienderogen op. En werd ik steeds krachtiger en stroomde over van energie!

En dat gevoel gun ik jou ook van harte! Inmiddels ben ik orthomoleculair voedingsdeskundige en Master OERsterk Coach en help ik dagelijks mensen die zich ook zo moedeloos voelen als ik destijds deed. Ik reik ze graag de hand om weer uit de put te klimmen en weer volop van het leven te gaan genieten.

Vanuit Apeldoorn run ik mijn vitaliteits praktijk Feniks Vitaal en mijn eigen leefstijlcentrum en trainingslocatie Bij Barkey.

In mijn vrije tijd ben ik dol op koken, wandelen, concerten bezoeken en paardrijden.


Feniks Vitaal

Esther Barkey-Jansen

Eendrachtstraat 31
7335CD Apeldoorn

Lid van beroepsvereniging

Master OERsterk Coach bij fibromyalgie