Reiki en healing, met het zelfhelend vermogen aan de slag om weer terug in balans te komen

Zentistic
Monster

Uit balans, moe, toe aan rust, momentje voor jezelf? Probeer je alle ballen hoog te houden? Vergeet je jezelf? Zomaar wat zaken die je uit balans kunnen brengen en die veel energie kosten.

Met een reiki behandeling kun je er weer voor zorgen terug in balans te komen. Niet alleen fysiek, maar ook op mentaal, spiritueel, emotioneel en energetisch  niveau. Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen en gaat daar waar het nodig is! 

Rei betekent Universeel en Ki betekent Levensenergie. Deze energie zit in alles om ons heen, hierdoor kunnen we bestaan. 

Chakra Healing

Kortaf, ongeduldig, streng voor jezelf en het gevoel niet helemaal ’jezelf’ te zijn?
Zo maar een willekeurige greep van ervaringen en gevoelens die jij dan kunt ervaren.
Herken je hier iets van?
Dan kan het zomaar zijn dat èèn van je chakra’s uit balans is.

Wanneer je chakra's dicht zitten kun je je echt heel vervelend voelen. Je hebt 7 hoofdchakra's die ieder aan andere delen van je lichaam en emotie zijn gekoppeld. Met chakra healing ga ik aan de slag met je chakra's. Ik kijk hoe ze werken, of ze werken en zet ze weer "aan".  

Chakra Healing en Reiki

Bij beide geldt : de energie gaat weer stromen blokkades worden opgeheven en hierdoor voel je je daadwerkelijk energieker, vrolijker en meer in balans. 

Reiki Trainingen

Wil je zelf aan de slag met reiki? Dan kun je bij mij ook reiki trainingen volgen. 1 op 1 of in groepjes van max 4 personen.  Reiki TuesdayIedere 2de dinsdag van de maand organiseren Rijdende Reiki en ik een reiki avond. 
Ontvangen, geven en ervaren. 
Wie doet er mee? 
 

Over Zentistic

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, getrouwd, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik 2,5 jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieven coach die mij weer met beide benen op de grond heeft gezet. 

Altijd al interesse in het spirituele ben ik de Reiki cursussen gaan volgen, dat was voor mij echt thuiskomen. Nu mag ik mij (Kundalini) Reiki Master Teacher noemen. Mijn tweede passie die ik heb gevonden is het geven van massages. Na verschillende cursussen en trainingen te hebben gevolgd worden mijn healings en massages intuïtief, met veel liefde en aandacht gegeven. 

Ik heb mijn pad gevonden en ben naast masseur, Reiki Master, ervaringsdeskundige (oa HSP, burn-out, (geestelijke) mishandeling) ook Holistich Therapeut in opleiding. Ik geloof dat uit alles wat je meemaakt een les te leren is. Dat je er iets positiefs uit kan halen. Misschien zie je dat niet direct, maar het is er wel. Ik help je graag om dat te ontdekken. 


Zentistic

Nina Kouwenhoven

Havenstraat 55
2681LC Monster

Lid van beroepsvereniging

Reiki en healing, met het zelfhelend vermogen aan de slag om weer terug in balans te komen