Reiki


Hengelo

Mijn naam is Nayana en mijn missie is om jou te begeleiden naar de innerlijke kracht die in jou aanwezig is en je bewust te maken van je zelfhelend vermogen zodat jij jezelf kunt helen op alle niveaus. Dit doe ik door coaching, cursussen en healing.

Ons fysieke lichaam is omgeven en doordrongen door ons energielichaam. Dit energielichaam kan vervuild raken door externe invloeden zoals ziekteverwekkers, milieuverontreiniging, ongezonde voeding. Maar ook door interne factoren zoals stress, niet geuite emoties en jezelf klein houden. Dit kan zich resulteren in lichamelijke en psychische klachten.

Tijdens een healing werk ik op jouw energielichaam en reinig ik de aangedane delen en voeg prana (Universele levensenergie) toe. Hiervoor gebruik ik de technieken die ik heb geleerd tijdens de Pranic Healing Basic, Advanced en Psychotherapie workshops. Zo zet ik jouw lichaan aan om het zelfherstellend vermogen te bevorderen.

Een healing wordt meestal ervaren als een moment van heerlijke ontspanning. Op dit moment geef ik mijn healingensessies op afstand. Een healing op afstand is net zo krachtig als wanneer je fysiek aanwezig zou zijn. Bij klachten die al langere tijd aanwezig zijn, zijn minimaal vier healingen nodig om ze te behandelen. Daarvoor zou ik mijn healingtraject aanraden. Op mijn website lees je welke opties je kunt kiezen en hoe ik te werk ga. 

Over

Mijn hele leven heb ik geworsteld met thema's zoals vermoeidheid, mijn gevoeligheid, het gevoel dat anderen mij niet begrepen, mij niet thuis voelen op Aarde. Ik voelde mij anders, maar wist niet waarom. Ik wilde er alleen maar bijhoren, daar deed ik hard mijn best voor. Maar het alleen en onbegrepen voelen bleef bestaan. Als gevolg daarvan werd ik ziek en chronisch moe. Ik dacht dit de rest van mijn leven zo zou blijven. 

Toch voelde ik ergens diep van binnen nog een Lichtje branden, dat mij eraan herinnerde dat dit niet alles kon zijn. Dat ik hier op Aarde was met een missie en dat er mogelijkheden moesten zijn om een mooier leven te leven.

Dit was de start van mijn reis naar zelfheling, nu ongeveer 6 jaar geleden. Ik heb mijn innerlijke Licht gevonden en vanuit die kracht heb ik mijzelf kunnen helen van vermoeidheid en ziekte. Alles wat ik heb geleerd, al mijn ervaring en kennis, deel ik graag met jou zodat jij ook deze reis naar binnen kunt maken. Ik loop graag een stukje met je mee. 

Liefs,

Nayana


Love this Moment

Nayana van Gurp

Bijenkorf 50
7559 EP Hengelo

Lid van beroepsvereniging

Reiki