Praktijk voor Energetische analyse en therapie, magnetiseur

Deep Balance
Dronten

De helende energetische therapie van Deep Balance is mede gebaseerd op de originele “Regenisis Touch” methodiek van Robert Rasmusson en is de krachtigste en meest effectieve vorm van energy-healing die er bestaat!

Deep Balance is de naam van mijn praktijk waarin ik mensen help, die op enigerlei wijze uit hun balans zijn geraakt en graag weer fit en gezond aan het leven willen deelnemen. Het opnieuw in balans brengen van jouw lichaam, doe ik door te werken met zowel mijn- als jouw eigen energievelden. UItgangspunt hierbij is de energetische therapie op basis van RegenisisTouch methodiek. De resultaten die hier mee worden behaald zijn verbluffend. De Regenisis Touch methode biedt remedie tegen een groot scala aan klachten, waaronder een burn-out. Ook is er expertise op het gebied van OCS.

Soms is een lichaam zó uit balans, dat het zelf genezend vermogen van ons energetisch systeem niet goed meer functioneert. Door het lichaam opnieuw in balans te brengen met behulp van energetische therapie, wordt het zelf helend vermogen van je eigen lichaam weer geactiveerd. Daardoor worden je klachten verlicht en kan genezing optreden.

Regenisis Touch is een therapie methode, die de mens als geheel ziet en daarom de bron van alle klachten aanpakt!

Over Deep Balance

Graag stel ik mij even aan u voor, mijn naam is Paul van Veen. Ik ben geboren in 1961, gelukkig getrouwd, werkzaam in de zorg en heb twee lieve honden.

Al op jongere leeftijd was ik mij er van bewust dat ik iets “extra’s” heb meegekregen in het leven dan alleen mijn gezonde verstand. Voor de healing van uw klachten, combineer ik deze extra’s (medium, reading & magnetiseren) met shiatsu en de Regenisis Touch methodiek zodat er een uitgebalanceerd healingsproces op gang komt.

In de warm ingerichte praktijk bij mij aan huis, zult u zich snel op uw gemak voelen. Voordat ik met de behandeling start, analyseer ik samen met u de klacht en bespreek ik het plan van aanpak. (Een behandeling duurt doorgaans tussen de 30 en 90 minuten, afhankelijk van de klacht. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te Komen.) Vervolgens breng ik u eerst intern in balans, zodat ik daarna gericht met de energieën te werk kan gaan.


Deep Balance

Paul Van Veen

De Dagmaat 47
8252 JA Dronten

Praktijk voor Energetische analyse en therapie, magnetiseur