Biodanza beweegt je!

Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza
Delft

Bewegen, muziek, contact, plezier, respect, levensvreugde, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, creativiteit, affectie. Dat is in het kort wat Biodanza je kan brengen. Wekelijkse deelname verhoogt het welzijn en de levensvreugde.

Biodanza laat je ervaren hoe leuk het leven kan zijn. Het zet je in beweging door gebruik te maken van muziek en oefeningen die door iedereen gedaan kunnen worden, ongeacht leeftijd of lichamelijke beperkingen. Plezier en respect staan voorop bij deze dansvorm. Geen danspasjes leren, maar je vrij voelen om te dansen wat er in je leeft. Biodanza helpt je bewust te worden van en verbinding te maken met wat je denkt (hoofd), wat je voelt (hart) en wat je doet (onderbuik), versterkt je vitaliteit, stimuleert je creativiteit, vermindert stress en angstgevoelens, vergroot je levensvreugde en verbetert de relatie met jezelf en met de ander.

Elke donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Over Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Gezondheid, welzijn en levensvreugde zijn de werkgebieden waarop ik me begeef. Sinds 2008 ben ik Klassiek Homeopaat en sinds 2018 combineer ik dit met het geven van workshops Biodanza. Op jonge leeftijd heb ik aan Klassiek Ballet gedaan en wilde ik balletjuf worden. Dat zat er niet in, maar toen ik een aantal jaren geleden voor het eerst een Biodanzaworkshop volgde, was ik meteen verkocht! Dansen was, na lange tijd te zijn weg geweest, weer terug in mijn leven. Inmiddels zit ik in de afrondende fase van de 4 jarige opleiding tot Biodanza facilitator en geef ik les onder supervisie. En ben ik dus toch dansjuf geworden! Hoe mooi kan het gaan in het leven. 


Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Gea Verhofstad

Beukenlaan 2A
2612 VC Delft

Lid van beroepsvereniging

Biodanza beweegt je!