Loskomen van verslavingsgedrag op een manier die bij jóu past, zodat je op alle vlakken in je leven

VERSLAVINGSPRAAT
Naaldwijk

VERSLAVINGSPRAAT begeleidt iedereen die last heeft van verslavingsgedrag zodat diegene weer de beste versie van zichzelf kan worden.

Het is verwarrend op het moment dat je te maken hebt met verslaving(sgedrag). Of dat nu om verslavingsgedrag van een ander, of verslavingsgedrag van jezelf gaat. 

Wendy & Robert van VERSLAVINGSPRAAT hebben zelf de strijd tegen dit gedrag succesvol gevoerd. Dat wil zeggen dat verslavingsgedrag geen ongewenst issue meer is in hun leven. Zou jij dit ook willen?

De vraag is: Wat heb jij nodig? Wie ben je en wat wil je veranderen? Hoe ziet de beste versie van jezelf eruit? Wat past bij jou? Voel je vrij om contact op te nemen en te zien wat we voor je kunnen betekenen. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en je te helpen jouw kracht te ontdekken. Je bent van harte welkom!

 

Over VERSLAVINGSPRAAT

In 2017 koos Robert ervoor om zijn verslavingsgedrag aan te gaan pakken. Wendy kreeg ook in de gaten dat niet alleen Robert iets te doen had, maar zij ook! Ze kwam erachter dat ze eigenlijk een gezamenlijk probleem hadden. Het werd voor haar duidelijk dat ze zo makkelijk koos voor de verkeerde dingen. Ze was er namelijk van overtuigd geraakt dat het prima was om extreem voor Robert te zorgen en hem van alles uit handen te nemen. Ook dacht ze dat het heel normaal was om zo te piekeren over de toekomst en alle zorgen uit het verleden. Ze was totaal op hem gefocust en had al van alles geprobeerd om hem te laten stoppen met gebruiken. Ze had geen idee hoe ze een duidelijke grens kon stellen. Dat moest echt anders!

Toen Robert uit de kliniek kwam hebben we alles op alles moeten zetten om uit te zoeken of we nog wel samen verder wilden. Er werd nu niet meer gebruikt, maar dat maakte nog niet dat alle problemen waren opgelost. We hebben allebei aan onszelf gewerkt, maar ook aan ons samenzijn.

Het is zo fijn dat we zo veel hebben geleerd over verslavingsgedrag, overmatig gebruik en gedragsverandering. Hier willen we graag andere mensen die last hebben van hun eigen verslavingsgedrag, of het verslavingsgedrag van anderen ook bij ondersteunen.

 

 

 


Verslavingspraat | begeleiding bij ongewenst verslavingsgedrag

Wendy Enthoven & Robert Drosterij

Meidoorn 42
2671 PN Naaldwijk

Loskomen van verslavingsgedrag op een manier die bij jóu past, zodat je op alle vlakken in je leven