Unique Self & Relatie Coaching - Unique Self Support groep - Cirkels - Podcast

Michelle de Bree
Monster

Als UNIQUE SELF coach neem ik je mee op ontdekkingsreis naar jouw unieke en sprankelende essentie. Ik geloof dat wanneer we echt ons zelf zijn, het leven voor ons gaat werken en we allemaal ons unieke deel aan het grotere geheel zullen bijdragen.

Ben jij zoekende, heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent, of ervaar je te weinig plezier, passie en voldoening in je leven? Dan begeleid ik je met veel enthousiasme en liefde om trouw te zijn aan wie je echt bent en te gaan doen waar je blij van wordt.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1- en groepscoaching (ook online).

De volgende thema's komen vaak aanbod tijdens coaching:

 • Ontdekken wie jij echt bent
  Wat is jouw kern/ jouw essentie? Je gaat je hiermee verbinden op alle lagen.
 • Een leven creëren wat bij je past (je purpose leven)
  Wat is er (dagelijks) nodig om trouw te zijn aan jezelf? Waar wordt jij echt blij van? Je gaat je eigen 'gebruiksaanwijzing' en je (emotionele) richtingaanwijzers ontdekken en je aangeboren gaven bewust inzetten.
 • Afgestemde keuzes maken/ kleine en grote veranderingen 
  Vanuit o.a verbinding met je innerlijke leider  en je innerlijk compas de juiste keuzes maken.
 • Liefevolle relaties
  Het ontwikklen van liefdevolle relaties. Ontdekken hoe relaties een spiegel zijn en hoe projecties werken.
 • Balans en integratie
  Leven vanuit flow en balans creëren (bijv: actief-ontspannen/werk-prive/me-time-gezin etc.). Het samenbrengen van alles wat jij bent. 
 • Inzicht en transformatie
  Leren omgaan en transformeren van tegenwerkende krachten (overtuigingen, saboteurs, weerstand, afleiding).

Mijn aanpak is altijd afgestemd op wat er nodig is. Er wordt niet vanuit vaste methodes gewerkt. Er zijn wel verschillende werkvormen die ik inzet zoals: opstellingen (systemisch werk), innerlijk reizen, lichaamswerk, energiewerk, voice-dialoque, meditatie & visualisatie en peroonlijk afgestemde (creatieve) opdrachten/oefeningen. 

Over Michelle de Bree

Het lukt mij niet om mezelf in 1 woord te omschrijven:) Ik geloof niet in hokjes, we zijn allemaal uniek!  Daarnaast is het helemaal ‘mijn ding’ om meerdere rollen te vervullen en verschillende richtingen te ontdekken. Door mijn grotendeels open energiesysteem (human design) kan ik heel helder zien en meevoelen wat jouw rol is, wie je bent en welke richting voor jou kloppend is.

Als ik woorden kies voor wat ik doe dan kom ik nu uit op:  life coach & energiewerker, onderneemster, podcastmaakster, verbinder en vernieuwer. Maar ik ben vooral bedreven in mezelf en mijn leven iedere keer opnieuw uitvinden:) Continu finetunen wat de volgende stappen zijn die helemaal kloppen en waar ik AAN van ga. Zodat m’n ogen blijven stralen en jij ook jouw spark kan ontdekken. 

Op dit moment vind ik het vooral leuk om te creëren en manifesteren. Het heeft bij mij ruim 40 jaar geduurd om echt helemaal in m'n lijf te landen. What a ride it has been, and still is:) Ik heb me in heel veel verdiept, een heleboel opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mentoren/ leraren, (in welke vorm dan ook) en alle lessen, spiegels en openingen die ze me hebben gegeven. Ik zie het leven als een grote interessante ontdekkingsreis.
Met heel veel liefde en enthousiasme draag ik bij in jouw weg naar embodiment, vrijheid en authenticiteit.


Michelle de Bree

Michelle de Bree

Hazelaarstraat 8
2681 TD Monster

Unique Self & Relatie Coaching - Unique Self Support groep - Cirkels - Podcast