Integrale coaching, voor wie 'vrij en in verbinding' wil leven.

Influente
Culemborg

Integrale coaching, gericht op bewustzijn van eigen gedrag, emoties en gevoelens, en transformatie. Omdat het iedereen gegund is te leven vanuit en in vrede met zichzelf. Online, persoonlijk of wandelcoaching. Ook begeleiding bij rouw en verlies.

Ben jij de balans kwijt tussen wat je denkt en wat je voelt, en zit je jezelf in de weg? Heb je het gevoel dat je jezelf helemaal of voor een groot stuk bent verloren, of heb je

- individuele levensvragen?

- werkgerelateerde vragen over je bedrijf, je team of jezelf?

- te maken met verlies? Van een geliefde, een bekende, je werk, je thuis, je land, je gezondheid?

Het leven leven, het leven aankunnen met alles wat erbij hoort, willen we dat niet allemaal?

Bij Influente coaching sta jij centraal en zoek je naar het antwoord op vragen als: “Wat houdt me tegen en waarom?”, “Wat wil ik?”, “Wat waren mijn beweegredenen ook alweer voor wat ik nu doe?”. Ook vragen als "Waar zijn mijn wortels? Waar voel ik me thuis?". Ik help je om naar jezelf te kijken. Niet door gekunstelde constructies of uitgedachte sessies,  maar door een gezamenlijke zoektocht naar blinde vlekken in jezelf, zodat je weer rust vindt in jezelf, en kan laten zien wie je echt bent en kan doen wat je echt wil doen. Ik begeleid je in alle openheid, eerlijkheid en eigenheid.

Wees welkom! 

Over Influente

Ik, Monique (°1966), omschrijf mezelf graag als veelzijdig: coach, vertaler, docente en moeder van drie volwassen kinderen. En niet te vergeten: reiziger en huismus.

Ik ben geboren in Enschede, Overijssel, in 1966. Op mijn 5e verhuisden we naar België, waar ik opgroeide en afstudeerde als vertaler Engels en Portugees. Samen met mijn voormalige partner heb ik 18 jaar als HRM en mede-aandeelhouder in een computerretailketen gewerkt. De firma werd mij echter te groot. Ik besloot me om te scholen en haalde een postdoctoraat didactiek NT2 in 2014. Ik gaf twee jaar les in Antwerpen tot ik in 2016 naar Nederland ben verhuisd. Ik woonde eerst in Den Haag en in november 2020 ben ik in Culemborg neergestreken. Ik geef nog steeds met veel plezier online NT2 lessen.

Van 2016 tot 2021 volgde ik opleidingen in persoonlijk coachen (Haagse Hogescool), karakterstructuren en counseling (SPSO 1e en 2e jaar), en een masterclass in transformationeel coachen (Waterwerk bv Alkmaar). Ik verdiepte me in afscheid nemen en rouw, iets waar we allemaal onvermijdelijk mee te maken krijgen.

Ik heb persoonlijk ervaren wat het is jezelf en anderen te verliezen, maar ben nu sterker en meer verbonden met mezelf dan ooit. Dat heeft mij gemotiveerd om het vak van coachen echt in de praktijk te brengen. Omdat ik het mensen gun om helemaal zichzelf te zijn. En om te leven vanuit hun eigen kracht.

Ik hou van koken, wandelen, lezen, muziek en kunst. En als ik kan, reis ik naar Portugal. 


Influente

Monique Brouwer

Sweelinckstraat 9
4102 BT Culemborg

Integrale coaching, voor wie 'vrij en in verbinding' wil leven.